Innesäljare Industri Rör & Armatur / Industri VVS

Ahlsell söker en innesäljare till affärsområdet Industri Rör & Armatur, samt Industri VVS. Vill du arbeta med försäljning, kundvård, service och teknisk rådgivning i ett av branschens ledande bolag?

Ahlsell erbjuder

Ahlsell har sedan starten vuxit starkt och idag är Ahlsell marknadsledande, samtidigt som man lyckats behålla en stark kultur och en sann entreprenörsanda. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Våra kunder är proffs som bygger, installerar och underhåller. Tillsammans med dem löser du dagliga utmaningar. Som innesäljare på Ahlsell arbetar du med Sveriges största säljkår och ett enormt utbud av produkter och lösningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras vardag och processer. På Ahlsell strävar vi efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder.

OM tjänsten

Som innesäljare inom Rör & Armatur / Industri VVS samarbetar du med kollegor från alla våra segment för att ge våra kunder bästa, tänkbara service och lösningar. Du arbetar med rådgivning, beställningar, upphandlingar, avtal, offerter, orderhantering och har kontakt med leverantörer.

Du blir en del av Sveries största säljorganisation och samarbetar med innesäljare, butikssäljare och chefer i alla segment för att stötta våra kunder på bästa sätt. Ja, vi är en trygg arbetsgivare, som främjar utveckling, mångfald, öppenhet, samt ett långsiktigt och ansvarsfullt agerande. Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen.

Om dig

Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Tidigare erfarenhet från att arbeta administrativt kommer att hjälpa dig i din roll. Vi tror även att du har en teknisk säljerfarenhet och/eller teknisk bakgrund inom Rör & Armatur och Industri VVS branschen. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet ifrån process- eller tillverkningsindustrin.

För oss är det viktigt att du söker och gillar samarbete. Med vårt enorma utbud av både produkter och lösningar gynnar det vår kund om vi arbetar som ett team. Vi kallar det One Ahlsell. Tjänsten innebär nära samarbete med utesälj och dina kollegor på Ahlsells nya fina kontor i Mölndal.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén och researcher Helen Rubin. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 0735-21 65 31 eller kajsa.sanden@salesonly.se. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 7-8. Varmt välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson

Kajsa Sandén

Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)73 521 65 31