Account Manager

KalixTele24 söker en Account Manager till sitt Stockholmskontor!

Är du en entreprenör med högt driv som älskar försäljning? Vill du vara med på en fantastisk tillväxtresa och med marknadens främsta medarbetare erbjuda kostnadseffektiv och flexibel kundkontakt!

Då har du rätt förutsättningar för att bli vår nästa Account Manager! 

Vi söker en självgående och driven säljare, med erfarenhet av komplex B2B- försäljning, som kommer att bli en nyckelperson för KalixTele24 i dess pågående expansion. I ett snabbväxande bolag som KalixTele24 finns det goda möjligheter till utveckling, och i denna roll får du möjlighet att påverka både din egen och företagets framgång.

Om företaget

KalixTele24 är ett av Sveriges ledande contact centers och erbjuder allt från svarstjänster till komplexa kundserviceuppdrag. Med Kalix Tele24:s tjänster får kunderna hjälp att hantera sina telefonsamtal och ärenden, dygnet runt, året runt.

Kunderna är företag, myndigheter och organisationer som vill outsourca hela eller delar av sin kundtjänst. Kalix Tele24 grundades 1992 och har cirka 160 anställda. Vårt huvudkontor ligger i Kalix och vi har dessutom kontor i Haparanda och Stockholm.

Om tjänsten

Som Account Manager är din uppgift att sälja in hela KalixTele24:s tjänsteutbud till nya kunder i hela landet, men med huvudfokus på outsourcing av hela kundtjänstfunktionen för primärt företag i Stockholmsregionen med mellan 200- 1000 anställda.

Du kommer att sälja direkt mot slutkund och via partners så rollen kräver därför en god förmåga att bedriva försäljning via båda kanalerna. Även om ditt fokus kommer att ligga på att ta in nya kunder kommer du även att utveckla affärsmöjligheter med befintliga kunder.

Du har din bas på vårt säljkontor i Kista, Stockholm men tjänsten innebär även en del resor inom landet samt till produktionskontoren i Kalix och Haparanda.

Din bakgrund

 • Det är meriterade med erfarenhet av tjänsteförsäljning inom IT/Telekom
 • Du är väl förtrogen med CRM system och MS Office som arbetsredskap 
 • Du har ett genuint intresse av försäljning och arbetar utifrån tydliga mål och delmål
 • Du har dokumenterade erfarenheter av komplex B2B- försäljning, minst 3 år
 • Du är lösningsorienterad och drivs av att utveckla kundsamarbeten utifrån ett konsultativt förhållningssätt
 • Vidare är du en person som vågar utmana och komma med nya idéer samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare med ett genuint intresse av att bygga förtroende, trygghet och värde för dina kunder

Din profil

 • Du älskar försäljning, har en hög energinivå och drivs av att göra affärer
 • Du trivs med kombinationen telefonförsäljning och personliga möten med presumtiva kunder
 • Du är social och tycker det är viktigt med en professionell framtoning. Du är en lagspelare och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder, partners och kollegor
 • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska, har du kunskap i något övrigt nordiskt språk är det meriterande
 • Du uppskattar att resa inom landet och det är en fördel om du har B-körkort

Vi erbjuder
Kalix Tele24 står inför en spännande expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en platt organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vår kultur präglas av service, säljdriv, framåtanda och samarbete – vi har roligt och trivs tillsammans!

Vi erbjuder en spännande roll i en organisation i ständig utveckling. Fast lön med månadsprovision samt motionsbidrag. Rollen är placerad i Kista och resor ingår i tjänsten.

Ansök
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor på viktor.hernborg@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson

Viktor Hernborg

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 000 18 67