Säljare Stockholm/Mälardalen

Stimuleras du av utmaningar och växer av att ta egna initiativ? Har du lärarutbildning och drivs av att förskolor och skolor får den kompetensutveckling de behöver? Då tror vi att du skulle trivas hos oss. I rollen som säljare hos Gothia Fortbildning kommer du arbeta med lösningsorienterad försäljning där du har ansvar för att nå uppsatta mål genom att självständigt och proaktivt bearbeta och utveckla både nya och befintliga kunder. Du kommer att representera och sälja våra produkter och tjänster mot skola och förskola. Våra kunder är privata och kommunala huvudmän. Du bearbetar kunden genom hela säljprocessen och skapar lösningar utifrån behov. Du är en aktiv del av hela processen från införsäljning, genomförande och uppföljning.

Tjänsten kan innebära övernattningar. Du bearbetar kunder i Stockholmsområdet och i Mellansverige.

Vidare representerar du Gothia Fortbildning på mässor, kundevent och är en ambassadör för vårt varumärke i alla led.

Din profil:

Att du stimuleras av utmaningar och växer genom att ta egna initiativ ser vi som viktiga egenskaper för dig att lyckas och trivas i denna rollen. För att bli framgångsrik hos oss krävs det en vinnarskalle, att du trivs med mycket aktivitet samtidigt som du kan hålla en god struktur i ditt arbete. Vi tror att du brinner för att skapa mervärden för dina kunder och att du som person är positiv och uthållig då säljprocesserna kan vara långa. Vi tror att du har erfarenhet från lösningsförsäljning där du ansvarat för behovsanalys, tagit fram en lösning och med det skapat ett mervärde för din kund.

Vi söker dig som:

 • Har en eftergymnasial pedagogisk utbildning.
 • Har arbetat minimum 1 år med lösningsorienterad försäljning med goda säljresultat.
 • Är resultatorienterad och van att hålla en hög aktivitetsnivå.
 • Är en utpräglad lagspelare som gärna delar med dig av din erfarenhet och kunskap.
 • Trivs med att befinna dig på resande fot ute hos kunderna i ditt distrikt.

Meriterande:

 • Har erfarenhet av utbildningsbranschen, skola eller utbildningsväsendet.

Vi erbjuder dig:

 • Bra och genomarbetade tjänster som tillför ett stort mervärde.
 • Ett bolag som respekterar balansen i livet.
 • Ett starkt varumärke inom utbildningsbranschen.
 • Arbete i ett härligt team i en öppen atmosfär och stort driv.
 • Bra villkor.

Gothia Fortbildning erbjuder kompetensutveckling för dig som arbetar inom förskola, skola, vård och omsorg. Vi ger ut tidningar, böcker, broschyrer och digitala tjänster samt arrangerar kurser, konferenser och uppdragsutbildningar. Vår verksamhet bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet. Målet är att sprida kunskap som inspirerar och gör nytta.

Kontaktperson

Jenny Fröjd

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)73 962 85 87