Försäljningschef

REKTRON SÖKER EN FÖRSÄLJNINGSCHEF

Rektron är ett mjukvaruföretag som erbjuder IT-system för att visualisera tillverkning och höja produktkvalitet hos industriföretag i digitaliseringens framkant. Våra kunder finns främst inom tillverkning av komponenter, verktyg, fordon, maskiner och medicintekniska produkter. Bland kunderna finns flera välrenommerade koncerner där våra system är produktionskritiska.

Med en egen molnbaserad plattform för visualisering och statistisk analys fortsätter vi att utveckla framtidens produktionsstöd i nära samarbete med kunderna. Med kompetens inom IoT, avancerad statistik och maskininlärning möter vi en växande efterfrågan av digitalisering. Företaget består av ett tiotal anställda och konsulter som arbetar med utveckling, implementering och support, försäljning och kundutveckling.

Som anställd på Rektron kommer du att arbeta i en bransch som har en spännande utveckling framför sig. Vi har ett starkt erbjudande och en bra positionering. Våra ägares tydliga mål är att expandera och det är fokus under nästa år. Rektron har en stor kundstock som består av små och stora kunder inom industrin och vi har personal som besitter en mycket hög kompetens. Detta gör att förutsättningarna är fantastiska!

OM TJÄNSTEN:

Vi söker en försäljningschef som vill vara med och växa och utvecklas tillsammans med Rektron. Din övergripande uppgift är att öka försäljningen. Stora delar av din tid spenderar du ute hos våra befintliga kunder för att identifiera nya möjligheter. Men du ansvarar även för att hitta nya kunder och affärer. Ditt team kommer initialt att bestå av dig och en säljare som du har personalansvar över, samt samarbetspartners.

I ROLLEN SOM FÖRSÄLJNINGSCHEF KOMMER DU:

 • Systematisera säljprocessen för att öka försäljningen, både hos nya och befintliga kunder
 • Bygga upp ett modernt säljsystem
 • Ha resultatansvar och styra mot budgetmål
 • Ha personalansvar
 • Aktivt arbeta med och ansvara över samarbetspartners

OM DIG:

Vi söker dig som är en operativ chef med en lång bakgrund inom försäljning. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har vana och förståelse för att jobba mot kunder inom industrin. Du är senior i din framtoning och du har en stark vilja att lyckas. Vi är övertygade om att du har ett högt affärsmannaskap men samtidigt en ödmjuk och prestigelös inställning.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Besitter erfarenhet av försäljning mot kunder inom industrin
 • Har ett stort intresse och förståelse för teknik
 • Kommunicerar svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Har lång erfarenhet av försäljning och ledarskap

MERITERANDE OM DU HAR:

 • Högskoleutbildning eller liknande
 • Sålt lösningar eller produkter till Industrin

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Ulrika Gerle. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika på mail: ulrika.gerle@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.

Nyfiken på tjänsten? Välkommen att söka!

Kontaktperson

Ulrika Gerle

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 620 29 40