Kategoriansvarig Hydraulik

Som kategoriansvarig ansvarar du för att utveckla Momentums erbjudande inom industrihydraulik. I din roll har du ansvaret för att utveckla samarbetet mellan våra leverantörer, vår försäljningsorganisation och våra kunder. Förutom affärsutveckling kommer du även att arbeta operativt med teknikfrågor, projektledning och dylikt. Du genomför sambesök och har ett nära samarbete med säljarna i hela landet. Dina kunder är industrikunder i Sverige och till din hjälp finns bred intern stöttning för att du ska lyckas i rollen. En del av din tid blir ute på fältet, där du bygger starka relationer med kunder och leverantörer samt förstår deras behov och pratar lösningar inom området industrihydraulik.

Du rapporterar till din Produktområdeschef och ingår i ett team på 7 personer över Sverige och samverkar med bland annat säljare, säljstöd och projektledare. Du utgår från något av våra kontor i landet.

Erfarenheter och förmågor – Om dig

För att lyckas hos oss ser vi att du: 

  • Har god förståelse för området och att du tidigare arbetat med teknisk försäljning i några år, erfarenhet gällande hydraulikkomponenter och hydrauliksystem är ett krav.
  • Triggas av produktsortimentets karaktär med tekniskt intresse och förståelse.
  • Har en stark drivkraft att skapa affärer och att du är resultatorienterad, lyhörd och kvalitetsmedveten.
  • Är självdrivande, samtidigt som att du är en god kollega och gillar att arbeta tillsammans med kollegor.
  • Trivs med att ha ett rörligt arbete som innebär ansvarstagande, engagemang och målfokus. 

Varför Momentum Industrial? – Vi erbjuder

  • En spännande tjänst i en tillväxtkategori med en stor potential
  • En professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling
  • Ett affärsdrivet team med engagerade medarbetare och hög kompetens

Om Momentum Industrial:

Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter till den svenska och norska industrin. Vår vision är att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,2 miljarder SEK och har 340 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen. För ytterligare information, besök gärna vår hemsida: www.momentum-industrial.com

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova och rekryterare Felicia Seevaratnam. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan nu! Intervjuer sker under vecka 49-50. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 076-000 18 10 eller Felicia på tel: 076-307 72 51. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Kontaktperson

Shahnoza Ibragimova

Regionchef
Malmö
+46 (0)76 000 18 10