Account Manager

LEASEPLAN SÖKER NU EN SALES MANAGER

Vill du vara med på Leaseplans resa framåt? Brinner du för försäljning och kundrelationer? Om du dessutom har ett intresse för bilar så är detta något för dig!

LeasePlan är ett av världens ledande leasingbolag och vi erbjuder våra kunder fullserviceleasing. Vi tar hand om alla delar vad gäller vagnparken så att kunden kan fokusera på sin verksamhet. What’s next” är vår inspiration. Vi använder vår erfarenhet för att vara med på den senaste utvecklingen. Allt för att erbjuda företag den bästa körupplevelsen.

Som anställd på Leaseplan är du en del av ett av världens ledande leasingbolag som står inför en spännande och expansiv resa. Här arbetar du på en härlig arbetsplats med professionella och kunniga kollegor som präglas av en öppen kultur och starkt kundfokus. Vi tänker ständigt på kundnytta, vilket vi är övertygade om är nyckeln till framgång både för oss som bolag, dig som individ och för våra kunder. Vi har roligt på jobbet och vi vill att du ska bli en av oss!

OM TJÄNSTEN:

Som Sales Manager på Leaseplan ansvarar du för segmentet små och medelstora kunder. Din uppgift är att på ett rådgivande sätt driva hela säljprocessen från första samtal till orderläggning. Du arbetar proaktivt och ligger hela tiden steget före för att utveckla kunderna i rätt riktning. Din styrka och drivkraft ligger i din förmåga att omvandla leads till kunder. Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas inom försäljning på ett företag där vi alltid har kundnöjdhet i fokus!

I rollen som Sales Manager kommer du:

 • Att över telefon bearbeta nya leads som du blir tilldelad
 • Säkerställa kundnöjdheten genom att arbeta enligt en satt säljprocess
 • Att på ett proaktivt och rådgivande sätt hjälpa kunderna till beslut
 • Att arbeta med administrationen kring försäljningen.

OM DIG:

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med försäljning i ett företag med ett starkt varumärke. Du är en förtroendeingivande person som brinner för att göra kunder nöjda. Din bakgrund behöver inte vara inom försäljning, men det är viktigt att du har vana av att arbetat med kunder genom att hålla en hög servicenivå. Som person är du positiv, nyfiken och driven. Att leverera med hög kvalité är viktigt för dig!

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har viss kunskap och ett intresse av bilar
 • Är högskoleutbildad
 • Besitter erfarenhet från liknande bransch där du har en förståelse för finansiering.
 • Har en administrativ ådra och ett sinne för detaljer
 • Att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska

MERITERANDE OM DU HAR:

 • Kunskap om finansiering
 • Vana av tjänsteförsäljning

Nyfiken på tjänsten? Välkommen att söka!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Ulrika Gerle. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika på mail: ulrika.gerle@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.

LeasePlan är ett av världens ledande leasingbolag, med 1,7 miljoner fordon i över 30 länder. Vi hanterar våra fordon genom hela livscykeln, allt från inköp och underhåll till att sälja återlämnade leasingbilar.

Kontaktperson

Ulrika Gerle

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 620 29 40