Cloud Sales Executive – Innesäljare – till Cloud Sales Malmö & Stockholm

Telavox är ett globalt IT-bolag som utvecklar en ledande kommunikationsplattform för smarta och effektiva molnbaserade kommunikationslösningar till telefoni, växel, chatt och mycket mer till hela Norden, samt UK och snart resten av världen! Våra kunder är alltifrån start ups till Enterprise bolag och vi växer så det knakar!

För att bli ännu vassare gör vi nu en spännande satsning i vårt Cloud Sales team där vi ser behovet att stärka upp teamet med erfarna säljare som kan hjälpa oss att växa ÄNNU MER!

Vi vill attrahera dig som är en driven säljare med god erfarenhet från relationsbyggande och lösningsorienterad B2B-försäljning gärna inom IT och telecom! Har du även ett entreprenörstänk så är du en mycket potentiell kandidat för oss!

Som Cloud Sales Executive är du ansvarig för att bearbeta nya kunder och du arbetar med hela säljprocessen- från prospektering, utveckla dialogen med potentiella kunder, presentera rätt lösning till att stänga affärer. Du samarbetar med våra Cloud Sales Agents som kommer supporta med att generera leads, möten och affärsmöjligheter till dig att omsätta till business.

VI ERBJUDER:

På Telavox ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt. Hos oss är alla välkomna våra olikheter behövs för att vi ska kunna fortsätta stötta våra kunder med grymma upplevelser!

  • Ett härligt gäng kollegor
  • Fast lön, aktivitetsbaserad bonus och resultatbaserad provision
  • Grymma sociala evenemang såsom kick-offs, After-Works och sportaktiviteter
  • Att vara en del av en skandinavisk framgångssaga i ett gasellbolag med globala ambitioner
  • Fritt användande av tjänsten KRY och ett generöst friskvårdsbidrag

OM DIG/VI SÖKER DIG SOM:

För att bli en stjärna i rollen som Cloud Sales Executive ser du dig själv som en naturlig “closer” och har en förmåga att skapa förtroende och engagemang hos våra kunder. Du har en hög energinivå, ett stort tålamod och ett entreprenörstänk. Att arbeta självständigt är en självklarhet för dig. Vi ser även att du som söker har:

  • Erfarenhet av B2B samt nykundsbearbetning
  • Jobbat med lösningsförsäljning av t. ex tjänster, mjukvara etc.
  • Bakgrund från Telecom, IT eller Solutions Sales
  • Har du arbetat med Premiumförsäljning är detta meriterande
  • Erfarenhet som Teamledare eller Gruppledare så är det ett plusÄr detta du?! Välkommen med din ansökan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Är du nyfiken och vill veta mer om Telavox?

https://telavox.com/sv         

https://blog.telavox.com/en                           

https://career.telavox.com/

Sökord: Innesäljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, b2b, sales, ”sales only”

Kontaktperson

Theresia Årestad

Senior Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 620 29 28