Säljkoordinator till UNICEF

UNICEF är en av världens ledande barnrättsorganisationer och vi finns på plats i över 190 länder. Vi har FN:s uppdrag att se till att barns rättigheter efterlevs. Vi arbetar förebyggande och långsiktigt – ända upp på regeringsnivå. UNICEF arbetar för att förverkliga barnkonventionen och ser till att alla barn får rent vatten, hälsovård, vaccin, skola, hjälp i katastrofer och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering. De barn som har störst behov får hjälp först – oavsett nationalitet, religion eller landets politiska ledning. Läs mer på www.unicef.se 

I din roll

Kommer du att fokusera på att få in nya företagssamarbeten för att öka insamlingen och bidra till att stärka barns rättigheter i företagets verksamhet. Du ska kunna hantera administration kring säljprocessen, tex ta fram underlag, sköta uppföljning, inbjudan till events och återrapportering till kollegor, kunder och givare. Du ska även kunna analysera, skapa och utveckla affärsmässiga leads på givare inom affärsområdet Stora givare.
Vi ser därför att du behöver ha en bakgrund inom försäljning och dessutom vara en van projektledare – spindeln i nätet med många kontakter externt och internt i Sverige samt internationellt. Du kommer jobba tätt tillsammans med Account Manager. För att lyckas är det viktigt att ha ett tydligt driv för nykundsbearbetning, uthållighet och kundfokus. Erfarenheter inom social hållbarhet, varumärkesfrågor samt kunskap inom kommunikation är meriterande.

 Din profil

  • Erfarenhet av research och prospektering
  • Erfarenhet av analys av och arbete med databas
  • Erfarenhet av att skriva, författa säljdokument som stöttar försäljning
  • Stort intresse och kunskap om svenskt näringsliv
  • Arbetat i en internationell organisation med engelska som affärsspråk
  • Erfarenhet av att arbeta i något modernt prospekteringsverktyg och CRM system, tex Vainu eller Hubspot eller annat

Vi erbjuder dig

  • Hos UNICEF får du en möjlighet att pröva på hur det är att arbeta inom en spännande, internationell organisation, där våra värderingar kring att skapa en bättre värld för våra barn står i centrum.
  • Möjligheter att vara med och bygga upp rollen och ta företagssamarbeten till nästa nivå.
  • Unicef är en global organisation så möjligheterna att gå vidare i organisationen finns alltid.
  • Du kommer att arbeta tillsammans med ett fyrtiotal kollegor i en ambitiös och engagerande miljö. Uppdraget är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 search/SalesOnly. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Felicia Seevaratnam, felicia.seevaratnam@salesonly.se Alla kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför ha in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson

Felicia Seevaratnam

Rekryterare
Malmö
+46 (0)76 307 72 51