Solutions Sales Executive – KAM – till Enterprise Sales Malmö & Stockholm

Telavox är ett globalt IT-bolag som utvecklar en ledande kommunikationsplattform för smarta och effektiva molnbaserade kommunikationslösningar till telefoni, växel, chatt och mycket mer till hela Norden, samt UK och snart resten av världen! Våra kunder är alltifrån start ups till Enterprise bolag och vi växer så det knakar!

För att bli ännu vassare gör vi nu en spännande satsning i vårt Enterprise Sales team där vi ser behovet att stärka upp teamet med erfarna säljare som kan hjälpa oss att växa ÄNNU MER!

Älskar du försäljning och kombinationen av att hitta nya kunder och att jobba med lösningsorienterad försäljning? Då kan du vara kandidaten till vårt Enterprise Sales team. Att jobba självständigt, prestigelöst och med hög energi ska vara en självklarhet för dig.

Som Sales Solutions Executive i vårt Enterprise Sales team arbetar du med stora kunder, allt från 300 till 3000 eller fler anställda. Vilket ställer krav på att du är en förtroendeingivande person men samtidigt drivs av att hitta nya kunder. Du är också van vid längre säljcykler och att driva dina egna affärer.

VI ERBJUDER:

På Telavox ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt. Hos oss är alla välkomna våra olikheter behövs för att vi ska kunna fortsätta stötta våra kunder med grymma upplevelser!

  • Ett härligt gäng kollegor
  • Fast lön, aktivitetsbaserad bonus och resultatbaserad provision
  • Grymma sociala evenemang såsom kick-offs, After-Works och sportaktiviteter
  • Att vara en del av en skandinavisk framgångssaga i ett gasellbolag med globala ambitioner
  • Fritt användande av tjänsten KRY och ett generöst friskvårdsbidrag

OM DIG/VI SÖKER DIG SOM:

För att lyckas i rollen som Sales Solutions Executive på Enterprise Sales behöver du ha en bakgrund från en KAM-roll eller jobbat med större kunder, gärna någon typ av projektförsäljning. Förståelse för branschen, antingen via Telecom, SaaS eller IT.

  • Jobbat i en KAM-roll eller liknande
  • Erfarenhet av B2B och nykundsbearbetning          
  • Erfarenhet av att sålt växlar eller jobbat nära är meriterande
  • B-körkort är ett krav
  • Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på engelska

Är detta du?! Välkommen med din ansökan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Är du nyfiken och vill veta mer om Telavox?

https://telavox.com/sv         

https://blog.telavox.com/en                           

https://career.telavox.com/

 

Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”

Kontaktperson

Theresia Årestad

Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 620 29 28