Solution Sales Executive – Fältsäljare – Sales – till Field Sales

Telavox är ett globalt IT-bolag som utvecklar en ledande kommunikationsplattform för smarta och effektiva molnbaserade kommunikationslösningar till telefoni, växel, chatt och mycket mer till hela Norden, samt UK och snart resten av världen! Våra kunder är alltifrån start ups till Enterprise bolag och vi växer så det knakar!

För att bli ännu vassare gör vi nu en spännande satsning i vårt Field Sales team där vi ser behovet att stärka upp teamet med erfarna säljare som kan hjälpa oss att växa ÄNNU MER!

Vi vill attrahera dig som har en förkärlek till uppsökande lösningsförsäljning. Som vågar tänka själv och vara kreativ i sin roll. Har du även erfarenhet av värdebaserad och konsultativ försäljning så är du en mycket potentiell kandidat för oss!

Som Solution Sales Executive på Telavox arbetar du med uppsökande försäljning mot företag och ansvarar hela säljcykeln från prospektering och mötesbokning till fysiskt möte och sign hos kund. Du bearbetar företagskunder inom segmentet 50-300 användare vilket gör att komplexiteten i dina case varierar från snabbare affärer till större upphandlingar. Du bearbetar kunderna inom ditt närområde oftast inom länet. En viktig del är också att underhålla och vårda våra nyckelkunder i regionen.

VI ERBJUDER:

På Telavox ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt. Hos oss är alla välkomna våra olikheter behövs för att vi ska kunna fortsätta stötta våra kunder med grymma upplevelser!

  • Ett härligt gäng kollegor
  • Fast lön, aktivitetsbaserad bonus och resultatbaserad provision
  • Grymma sociala evenemang såsom kick-offs, After-Works och sportaktiviteter
  • Att vara en del av en skandinavisk framgångssaga i ett gasellbolag med globala ambitioner
  • Fritt användande av tjänsten KRY och ett generöst friskvårdsbidrag

OM DIG/VI SÖKER DIG SOM:

För att bli en stjärna i rollen som Solutions Sales Executive har du en fantastisk förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer. Din höga energi och omättliga nyfikenhet i kombination med ditt affärssinne hjälper dig att driva affärerna i hamn. Du vågar tänka själv och vara kreativ i din roll. Det är värdefullt om du har ett upparbetat kontaktnät i regionen. Vi ser även att du som söker har:

  • Minst 5 års erfarenhet av B2B och lösningsförsäljning
  • Van vid nykundsbearbetning
  • Bakgrund från värdebaserad och konsultativ försäljning
  • Gärna erfarenhet från försäljning av IT, Telecom eller SaaS tjänster
  • B-körkort ett krav

Är detta du?! Välkommen med din ansökan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Är du nyfiken och vill veta mer om Telavox?

https://telavox.com/sv         

https://blog.telavox.com/en                           

https://career.telavox.com/

Sökord: säljare, fältsäljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, b2b, sales, ”sales only”

Kontaktperson

Theresia Årestad

Senior Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 620 29 28