Technical Account Manager

Om rollen och om oss

Vi söker nu dig, vår Technical Account Manager, som skall ansvara för vår fortsatta tillväxt i Sverige, Finland och Danmark. Vi på Tyco är en del av Johnson Controls koncernen och erbjuder marknaden våra förstklassiga brandskyddsprodukter genom grossister och återförsäljare. Vi säljer och tillverkar tack vare vår R&D avdelning innovativa premiumprodukter – somliga med patent som gör oss unika inom vår nisch. I rollen som Technical Account Manager spelar du en viktig roll för vår tillväxt i Norden. Du utgår hemifrån, företrädesvis med närhet till Landvetter så att du enkelt kan ta dig till våra grannländer. I Lammhult finns vårt lager samt vår skickliga innesäljorganisation som hjälper dig lyckas i ditt säljarbete, här är du givetvis med jämna mellanrum för att skapa goda relationer. Du rapporterar till vår försäljningsdirektör på Johnson Controls i Tyskland.

Ditt uppdrag blir att besöka vårt befintliga återförsäljar- och grossistnät för att genom utbildning, support och engagemang öka försäljningen av våra produkter. En stor del av rollen är också att knyta nya samarbetsavtal med återförsäljare och grossister, på såväl lokal som central nivå. Särskilt stor tillväxtpotential finns i Finland och Danmark. Vi har ett starkt och välrenommerat varumärke framförallt i Europa och nu vill vi skapa samma starka närvaro i Norden – med hjälp av dig!

Tjänsten innebär resor och vi tror att du, precis som vi, vet att affärer görs ute på fältet och att du är i en livssituation där du vill och kan resa mycket.

Varför ska du komma till oss?

Hos oss får du chansen att bygga något och bli en nyckelspelare – samtidigt som du är en del av ett stort globalt företag med muskler. Här finns goda möjligheter att växa tillsammans med oss, såväl nationellt som internationellt. Vi vet hur viktigt det är att känna stolthet över det man säljer och hos oss kommer du känna denna stolthet varje dag!

Om dig

Du har ett brinnande intresse för tekniska produkter och har lätt att sätta dig in i nya tekniska sammanhang. Om du har erfarenhet av brandskydd i någon form är det starkt meriterande. Din tidigare B2B-erfarenhet består helt eller delvis av försäljning gentemot återförsäljare/grossister/distributionsled och du förstår mekanismerna som avgör framgång i denna typ av försäljning.

Som person är du nyfiken, inte rädd att kavla upp ärmarna när det krävs och har en vinnarskalle som gör att du ser till att lyckas med vad du tar dig för. Samtidigt kan du skapa mervärde och långsiktiga relationer med dina kunder. Då du kommer arbeta mycket självständigt varpå du förväntas komma in med ett ”know how” om hur du vill utveckla marknaden.

Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult/regionchef väst, Kristin Axelsson. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att slå Kristin en signal eller skicka ett text på 076-000 18 89, eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Kontaktperson

Kristin Axelsson

Regionchef
Göteborg
+46 (0)76 000 18 89