Säkerhetssäljare till Telenta – En del av Bergendahls El

Telenta skapar heltäckande larm- och säkerhetslösningar, med fokus på brand, säkerhet samt vård och omsorg. Telenta är ett rikstäckande företag med kontor i Karlstad, Göteborg, Malmö och Stockholm. Verksamheten startade i Karlstad 1992 och flyttade sedan huvudkontoret ner till Göteborg när man förvärvades av Bergendahls El Gruppen AB år 2005. Den långa erfarenheten tillsammans med egen utveckling av tekniska säkerhetssystem, spetskompetens, hög kvalité och extremt hög servicenivå, är grunden till Telentas mycket goda kundnöjdhet. Söker du en ny arbetsplats med både familjär trivsel, trygghet och spänning i din arbetsvardag, då har du hittat rätt!

TELENTA ERBJUDER

En utvecklande, självständig och kreativ säljtjänst till Telentas fina kontor i Göteborg – en dynamisk arbetsplats, där du ingår i ett familjärt och trevligt arbetsteam som samarbetar och har kul på jobbet.

Som teknisk säljare ansvarar du för att proaktivt marknadsföra och sälja kundanpassade lösningar inom brand och säkerhet, med fokus på nykundsbearbetning.
Arbetet baseras i huvudsak på att sälja till elföretag / elentreprenörer och att bearbeta den privata sektorn, samt delvis att hantera kommunala- och offentliga upphandlingar. Tjänsten innebär en stor variation, där du kommer besöka och etablera relationer hos nya kunder, samt förvalta avtal hos redan befintliga kunder.

Som säljare är du ytterst ansvarig från första presentation till kontraktsskrivning, därefter tar både skickliga projektledare och säkerhetstekniker vid. Utöver kundansvar har du även ett resultatansvar, vilket innebär att följa upp insatserna och utvärdera projektets utfall; ekonomiskt såväl som tekniskt.

Telenta bryr sig om dig som anställd och vill att du ska må bra i arbetet. Tjänsten innebär resor till kund och tjänstebil ingår givetvis – självklart har du B-körkort. Via vår förmånsportal får du tillgång till friskvårdsbidrag, tjänstepension samt förmåner utöver det vanliga. Vi erbjuder det perfekta jobbet för dig med ett stort intresse för teknik och som uppskattar att skapa goda och långsiktiga kundrelationer.

VILL DU VARA MED OCH SKAPA BRANSCHENS MEST MODERNA BOLAG?

Vi söker dig med bred erfarenhet inom försäljning av säkerhet- och brandlarmslösningar, samt med dokumenterat goda säljresultat inom B2B. Det är meriterande om du har baskunskaper i entreprenadjuridik, samt förståelse för fastighetsekonomi och erfarenhet från projektering av installationsuppdrag. Vi ser gärna att du är en god relationsskapare och att ditt professionella nätverk består av elföretag inom region Göteborg.

Personliga egenskaper
Engagerad för kundens säkerhet? Ja, du har ett brinnande intresse för att matcha våra kunders förväntningar. Du är självklart strukturerad och noggrann med en god förståelse för upphandlingsprocessen. Din förmåga att vara flexibel är lika mått fördelad med din serviceinriktade attityd. För att trivas och lyckas i din roll som säljare hos oss, ser vi att du har tre viktiga egenskaper: lyhörd, prestigelös och affärsmässig.

Telenta vill bli branschens modernaste bolag. För att lyckas med det, behöver vi nya, modiga medarbetare som också vill se jämställdhet och mångfald i vår bransch. Är du en av alla de som känner att larm- och säkerhetsbranschen behöver förnyas? Vill du hjälpa oss?

ANSÖKAN 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén och researcher Helen Rubin. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 0735-21 65 31 eller kajsa.sanden@salesonly.se. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 42–43. Varmt välkommen med din ansökan! 


• TELENTA LARM- OCH SÄKERHETSLÖSNINGAR • BRAND & SÄKERHET • VÅRD & OMSORG • KOMMUNIKATION & SYSTEMINTEGRATION •

Kontaktperson

Helen Rubin

Rekryterare
Göteborg
+46 (0)72 302 82 51

Kajsa Sandén

Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)73 521 65 31