Business Development Manager

Om oss och rollen

Förr brukade inköp av energitjänster vara väldigt enkelt. Det har förändrats. Idag har våra kunder många parametrar att förhålla sig till i sin inköpsprocess; allt ifrån lagar och regler, miljöaspekter, energipolitik och inte minst en komplex kostnadsstruktur. Visst vore det fantastiskt att ha en konsultativ helhetstjänst som guidade kunderna genom denna process så att de kan fokusera på sin core-business? Det tycker vi också. Därför behöver vi nu dig som kan erbjuda denna smarta tjänst till svenska marknaden.

I rollen som Business Development Manager hos oss på Gasum får du chansen att etablera vårt affärsområde och tjänst GASUM ENERGY MARKET SERVICES (EMS) på svenska marknaden. Vi är marknadsledande i Finland och nu är det Sveriges tur – är du redo att börja bygga?

Gasums övriga affärsben finns välrepresenterade på svenska marknaden vilket innebär att du har goda möjligheter att lyckas, bland annat genom cross-sales med dina kollegors kunder. Vi befinner oss i en framtidsbransch och vi växer kraftigt, det innebär att det finns marknadsandelar att ta och kunder att sedan utveckla. Du kommer att fokusera på kunder inom Industrisegmentet och dina kunder finns framförallt på Västkusten och runt Stockholm/Mälardalen.

Vi tänker oss att du utgår från vårt kontor i Göteborg, men att utgå från kontoret i Stockholm fungerar också mycket bra. Vårt svenska huvudkontor ligger i Linköping. Tjänsten innebär ca 20-30 resdagar med övernattningar per år.

Utöver att vara ett tillväxtbolag är vi ett företag som tar hand om våra medarbetare. Vi har en vänlig, inkluderande och generös företagskultur där vi bryr oss om varandra. Hos oss kommer du trivas! När du fått fart på affärsområdet EMS avser vi rekrytera fler säljare till teamet – behöver vi säga att det alltid är förmånligt att vara först på plats?! Självklart erbjuder vi även ett attraktivt förmånspaket.

Om dig

För att du ska ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas hos oss vet vi att du kommer från energibranschen och förstår hur vi tänker. Du navigerar enkelt bland branschbegrepp och är van vid att räkna på affärer. Kanske har du även ett nätverk inom svensk industri?

I övrigt ser vi gärna att du har:

  • Ett högt affärsdriv och en vilja att lyckas i dina affärer
  • en utpräglad entreprenörsådra och älskar att vara ute på fältet och göra affärer
  • förmågan att sälja helhetslösningar och att vara rådgivande och analytisk i din försäljning
  • en karismatisk personlighet med en passion för affärer som smittar av sig
  • sinne för struktur, ordning och reda

Kände du precis att hjärtat slog ett slag snabbare bara av tanken på denna möjlighet? Då ser vi verkligen fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att slå Kristin en signal eller skicka ett text på 076-000 18 89, eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Energibolaget Gasum är en nordisk expert inom gassektorn och energimarknaden, som tillsammans med sina samarbetspartners bygger broar för ett koldioxidneutralt samhälle på land och till sjöss. Bolaget importerar naturgas till Finland, främjar cirkulär ekonomi genom att hantera avfall och producera biogas samt återvunna näringsmedel i Finland och Sverige. Bolaget levererar energi för el- och värmeproduktion till industrin samt land- och sjötransporter. Gasum är den ledande leverantören av biogas i de nordiska länderna. Bolaget har gastankstationer som betjänar tung transport. Gasum är också den ledande aktören på den nordiska marknaden inom flytande naturgas (LNG). Bolaget fortsätter att stärka positionen och infrastrukturen för LNG samt levererar LNG för sjöfartens, industrins och den tunga trafikens behov i Finland, Sverige och Norge. www.gasum.com

Kontaktperson

Kristin Axelsson

Regionchef
Göteborg
+46 (0)76 000 18 89