Säljande rekryteringskonsult Malmö

Känner du att det är dags för den roligaste tiden i din karriär? Ta chansen, var med och driv utvecklingen av framtidens försäljning tillsammans med oss! 

Vi söker nu kollega till teamet i Malmö och erbjuder dig en utvecklande roll i nordens ledande specialistbolag inom sälj- och säljledningsrekrytering. Vi är en del av den expansiva HR-koncernen Wise Group.

Vilka är vi?

Vi har riktigt roligt på jobbet! Vi skrattar mycket, vi stöttar varandra, vi bollar idéer och utbyter kunskap med varandra. Vi firar framgång såväl som vi är transparenta när det går fel. För det gör det ibland när man jobbar med människor. Vi är ett gäng som gillar att prata och diskutera, vi tar rätt mycket plats och vi har väldigt stora hjärtan.

Vad gör oss unika i denna djungel av rekryteringsföretag? Vi har inte någon patenterad rekryteringsprocess, vi har inga unika steg och det är knappast så att vi har ensamrätt till alla säljare och försäljningschefer på marknaden.

Det som däremot gör oss unika är värdet vi fyller våra rekryteringsprocesser med för våra kunder och kandidater. Vi är konsultativa på riktigt. Vi vågar utmana, vi tar oss inte an uppdrag vi inte tror att vi kan lösa, vi är oerhört måna om våra kandidater, vi har hög yrkesstolthet och vi bidrar med all den kunskap vi får om marknaden genom de samtal vi har med kunder och kandidater varje dag. Hur lyckas vi med detta då? Jo, vi är specialister på riktigt! Vi kan affärer. Vi kan försäljning. Vi vet hur man kvalificerar säljare och försäljningschefer för det är det enda vi gör om dagarna. Vi vet vilka frågor vi ska ställa, vi är relevanta och vi bemöter alla personer med respekt!

Om rollen hos oss

Som rekryteringskonsult hos oss driver du din försäljning och dina uppdrag i nära samarbete med våra duktiga researchers och hela teamet. Du säljer till och samarbetar med beslutsfattare på olika nivåer lokalt i Malmö, samt nationellt och ibland även internationellt. Din vardag består i att prospektera nya uppdrag, utveckla kundrelationer samt att driva hela rekryteringsprocessen från start till mål. Rekrytering är vårt primära erbjudande men kombineras med tjänster såsom second opinions, interimlösningar, kompetenskartläggning och workshops för sälj- och ledningsorganisationer.

Vi erbjuder dig

  • En affärsnära & konsulterande roll med fokus på människor, företag, utveckling och framtid
  • Fina förtjänst- och utvecklingsmöjligheter i en härlig tillväxtkoncern; Wise Group
  • Att vara med och driva framtidens försäljning, bygga, utveckla och framtidssäkra individer och säljorganisationer
  • Världens bästa kollegor; både internt på SalesOnly och i övriga Wise-kollegor!

Du kommer att samarbeta med skickliga, välutbildade och dedikerade kollegor i ett härligt nationellt team med mycket värme och humor. Vi sitter centralt i Stockholm tillsammans med våra systerbolag inom Wise Group.

Om dig

För att trivas hos oss identifierar du dig med våra värderingar: passion, kunskap, hårt jobb och långsiktighet, vilka genomsyrar vår affärs- och kvalitetsorienterade kultur.

Du har ett relationsskapande och långsiktigt fokus, i kombination med förmågan att navigera målstyrt i en fullbokad agenda. Vi tror att du drivs av att göra ett riktigt bra jobb och att göra det lilla (stora!) extra för kunden. Din vilja att lyckas är utmärkande för dig och du trivs med högt uppsatta mål.

För att lyckas i rollen har du:

  • bakgrund inom rekrytering/konsultuthyrning eller har rekryterat i din roll
  • jobbat med tjänste-/konceptförsäljning B2B, helst i minst 3 år
  • en akademisk examen alt. motsvarande
  • sinne för att att planera, prioritera, samt att arbeta effektivt och lösningsorienterat
  • god vana av att arbete i olika system, bl.a. för processarbete, kundvårdshantering, samt gärna digitala bild,- film och textredigeringsverktyg
  • mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift

Ansökan

Ring eller mejla gärna om du har frågor, vi är dina blivande kollegor och så nyfikna på att höra ifrån dig! Ansök med CV och personligt brev via annonsen -och du, gör det med detsamma! Ansvariga för den här rekryteringen är regionchef Shahnoza Ibragimova och researcher Felicia Seevaratnam. Du når oss på 0760001810 resp. 0763077251. Alla personuppgifter hanteras enligt GDPR och konfidentiellt.
 

Kontaktperson

Shahnoza Ibragimova

Regionchef
Malmö
+46 (0)76 000 18 10