Business Developer / Account Manager

Är du vår nya teamkollega? Vi ser fram emot din ansökan! 

Loxysoft jobbar med spetsprodukter inom kommunikationslösningar för olika typer av bolags kundtjänstcenter.
Nu utökar vi vårt säljteam i Sollentuna, Stockholm och breddar vår internationella kundbas. Vi söker en konsultativ, skicklig och driven affärskvinna / affärsman. Är du rätt person, erbjuder vi dig ett omväxlande och stimulerande jobb, likaså fina möjligheter att växa inom företaget.

Vårt mål är att möta våra kunders behov idag och imorgon i ett kontaktcenter med en single point of contact (SPOC). Genom att själva äga och utveckla våra produkter/tjänster utifrån våra kunders behov kan vi skapa unika lösningar. Nu har vi öppnat ett fönster där vi kommer med en ny produkt på marknaden.
Det är här vi behöver dig för att kanalisera ut och etablera lösningen på marknaden.
Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa och erbjuda de bästa tänkbara lösningarna för alla behov som finns och uppstår inom ett kontaktcenter. Vi är specialister, snabba och utvecklingsorienterade.

Motiverad och nyfiken på en helt ny cloud-lösning med stora utvecklingsmöjligheter?

Vi erbjuder dig:

 • Ett spännande jobb i en internationell koncern med en unik cloud-lösning 
 • Att arbeta med användarvänliga spetsprodukter som kan anpassas efter kundens önskemål
  (Vi har ett nytt, fräscht gränssnitt som vi precis har lanserat – här ligger vi i framkant)
 • Trevliga och kompetenta kollegor med lång erfarenhet, och med fokus inställt på utveckling
 • Att ansvara för och utveckla eget affärsområde i ett bolag med snabba beslutsvägar

Du kommer bland annat att etablera vår nya äkta cloud-lösning med omnikanal på marknaden och ansvara för hela säljprocessen. Från etablering av nya kontakter och affärsmöjligheter till att utveckla våra befintliga kundkontakter med vår nya, än så länge, unika cloud-lösning. Utan partners, utan krångel kommer du att underlätta kundcenters vardag enormt. Smidigare och snabbare än idag.
Vi har gjort ett stort förarbete och du ansvarar för att driva ut lösningen på marknaden, driva contacts, demos, möten, delta på mässor m.m.

Vi ser gärna att du:

 • Har arbetat med konsultativ B2B-försäljning i minst 2-3 år, gärna inom mjukvara för kundcenters (Cloud/Software as a service)
 • Är kreativ, driftig och förtroendeingivande, likaså van att lyssna på och konsulta dina kunder
 • Är van att jobba nära kunden, van att lotsa, kommunicera och driva små som stora projekt
 • Har kontaktnät i svenska kontaktcenterbranschen (mycket meriterande, inget krav.)
 • Talar både svenska och engelska då vi är en internationell koncern.

Bli vår specialist och ansvariga för cloud-lösningen!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Anna-Maria Engdahl. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ringa eller sända din fråga via sms till henne på 0760-001 867.
Bearbetning av ansökningar pågår löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt och du kommer att få återkoppling via mail alternativt telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!

LOXYSOFT är en av nordens största fullserviceleverantörer av produkter för kontaktcenter och andra kontaktintensiva verksamheter för att hjälpa våra kunder med behov av produkter för att bidra till en ökad försäljning och effektiv kundservice mot sina slutkunder.

Vid sidan av Norden finns våra kunder i Europa, Asien och Nordamerika. Våra kontor finns i Östersund, Bräcke, Stockholm, Göteborg, Oslo och i New york. Huvudkontoret är beläget i Östersund i Jämtland.
För ytterligare information om bolaget, besök gärna vår webbsida;
http://www.loxysoft.com

Kontaktperson

Anna-Maria Engdahl

Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)76 000 18 67