Innesäljare till LEMAN i Helsingborg

Är du en driven person som gillar att jobba proaktivt och motiveras av att skapa relationer och möjligheten att göra affären och är van att jobba med telefonen som verktyg? Då ska du definitivt läsa vidare.

LEMAN hjälper kunder över hela världen med deras transport- och logistikuppdrag, med över 100 års erfarenhet i branschen är dem ett bolag att lita på. Hos LEMAN ser man medarbetaren som den viktigaste resursen. 

I rollen som Innesäljare kommer du att representera och marknadsföra LEMANs hela portfölj av tjänster. Vid mer komplexa affärer samarbetar du tillsammans med utesäljarna, vilka du även kommer att fungera som säljstöd åt genom att bistå med sales-lead och viss administration. Du ska vara agil i ditt arbetssätt och gilla att ha flera bollar i luften samtidigt som du i första hand ska drivas av försäljning.

Är du en driven person som gillar att jobba proaktivt och motiveras av att skapa relationer och möjligheten att göra affären och är van att jobba med telefonen som verktyg? Då ska du definitivt läsa vidare.

Vi söker just nu två innesäljare och man kommer att vara placerad i Helsingborg, där övriga kollegor och ledning sitter. Bor då med fördel i Helsingborg, Malmö, Landskrona eller annan ort inom pendlingsavstånd.

Din profil

För att lyckas i rollen bör du ha arbetat på liknande sätt tidigare med framförallt B2B försäljning via telefon och känner att du vill ta nästa steg in i denna bransch med nya möjligheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och branschvana är meriterande. Som person är det viktigt att du är driven, van vid att jobba självständigt och har ett affärs- och kundfokus. Inte är rädd för förändringar och gillar att jobba hårt.

Vi söker dig som:

·      Har gymnasieutbildning

·      Erfarenhet av B2B försäljning via telefon

·      Har jobbat med tjänsteförsäljning

·      Har ett driv och en uthållighet

·      Har B-körkort 

·      Meriterande med branschvana från transport, logistik, spedition etc.

Vi erbjuder:

·      Ett globalt bolag som går igenom en förändring där ambitionsnivån att växa är hög

·      Möjligheten att vara med och påverka förändringen positivt

·      Stora möjligheter till personlig utveckling inom försäljning såväl nationell som internationell.

·      Frihet under ansvar.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information når du Theresia på 0766-20 29 28 eller theresia.arestad@salesonly.se. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se.

LEMAN grundades år 1900 och har idag 26 kontor i sex länder och samarbetspartner i mer än 100 länder. Idag är man 800 medarbetare på LEMAN. Vi hjälper kunder över hela världen med deras transport- och logistikuppdrag. Oavsett uppdragens storlek är vårt engagemang detsamma: att skräddarsy den lösning som både tidsmässigt och ekonomiskt är mest fördelaktigt för kunden. Det kräver erfarenhet, flexibilitet och kreativitet.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Det är de, som känner våra kunder och deras behov, som ställer de riktiga frågorna och som aldrig är rädda för att använda sitt kreativa tänkande och göra det lite bättre.

Kontaktperson

Theresia Årestad

Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 620 29 28