Säljare av inredningstextil – region Stockholm

Ludvig Svensson har i mer än 130 år tillverkat inredningstextilier i Kinna, där huvudkontoret är beläget än idag. Ludvig Svensson drivs av familjen Ludvigson sedan fyra generationer tillbaka och har 400 yrkeskunniga och stolta medarbetare. Vi tillverkar smarta klimatvävar till växthusodlare och hållbara, tilltalande inredningstextilier för offentliga rum.

Nu söker Ludvig Svensson sin nästa säljare av inredningstextil till region Stockholm. Vi kan erbjuda drömjobbet för dig som har intresse för ny teknik och inredning i kombination, som gillar högt tempo och ett i högsta grad kreativt arbete! Vi söker dig med naturlig fallenhet att skapa genuina och kvalitativa kundrelationer. Din förmåga att skapa värde för kund och ditt tekniska intresse kommer särskilt väl till pass när du på ett inspirerande sätt presenterar våra högkvalitativa textilier som bidrar till en trivsam miljö.

Du ingår i ett säljteam med ett 10-tal säljare och rapporterar till den nordiska säljchefen. Vi har ett fint showroom i centrala Stockholm som du har tillgång till, även om du i ditt dagliga arbete utgår från ditt hemmakontor. Den mesta tiden är du förstås ute hos dina kunder, varvat med olika event med våra samarbetspartners. Våra kunder är inredningsföretag, möbeltillverkare samt arkitekter som ritar in och köper våra textilier till offentliga miljöer.

Vi erbjuder dig

 • chansen att få utveckla dig själv i ett kreativt, varierande och ansvarsfullt säljjobb
 • en intressant tjänst i en nytänkande bransch hos ett internationellt företag
 • stor frihet under ansvar – i utbyte mot att du är engagerad och passionerad för ditt uppdrag, dina kunder och ditt team
 • medarbetare och en ledning som lever våra värderingar: LÅNGSIKTIGHET, PÅLITLIGHET & DYNAMIK
 • ett välrenommerat företag som satsar på kvalitet, hållbarhet och tekniska lösningar för en bra arbetsmiljö – ett sortiment inriktat mot professionell inredning, med höga krav på design, kvalitet och funktion gällande ljud och ljus
 • bra villkor och en långsiktig tjänst i ett genuint, familjärt och stolt svenskt företag. Made in Sweden!

Vem är du?

Vår nästa kundansvariga säljare i Stockholm, du är lyhörd och drivs av att skapa långsiktiga och professionella affärsrelationer. Du trivs i snabbrörliga miljöer och har ett innovativt och engagerat mindset. Detta innebär att du alltid ser nya möjligheter och gör ditt yttersta för att skapa ett bättre värde hos dina kunder; nya såväl som befintliga. Med din förmåga att entusiasmera och inspirera, i en omvärld där utvecklingen går snabbare än någonsin, lyckas du med detta.

Din härliga energi är utmärkande och med ditt engagemang och jordnära förhållningssätt bidrar du till en positiv stämning – externt såväl som internt. Genom att hjälpa dina kunder att bli framgångsrika bidrar du även till Ludvig Svenssons fortsatta lyckosamma utvecklingsresa. Är du en lagspelare som sätter teamet främst och har du viljan, den rätta inställningen och det engagemang som krävs? Då hoppas vi att just du söker denna tjänst!

Dina erfarenheter består av tidigare arbete som säljare B2B, gärna med bearbetning av föreskrivande led. Ditt säljarbete har inneburit mycket eget ansvar, högt tempo, teknisk förståelse och en genuin passion för det du presenterat och sålt. Dina kundreferenser och tidigare kollegor kommer beskriva dig som någon man vill vara i närheten av, inte sant? Framförallt vill vi att DU ska vilja vara en långsiktig medlem i vårt framtida säljteam, där vi strävar efter att vara hjälpsamma och att utveckla vår förmåga att skapa värde hos våra kunder.

Krav i korthet:

 • framgångsrik bakgrund av värdebaserad B2B-försäljning, samt van användare av CRM-verktyg
 • tekniskt intresse och förståelse för våra kunders vardag, utmaningar och behov
 • lagspelare med ett positivt, hjälpsamt och långsiktigt arbetssätt
 • lyhörd, strukturerad och goda kunskaper i att presentera och förmedla kunskap

Meriterande

 • eftergymnasial eller universitetsutbildning inom ekonomi, eller marknad
 • branscherfarenhet och gärna ett närverk hos inredare och arkitekter

Vi kan erbjuda drömjobbet för dig som drivs av värdebaserad försäljning, samt har intresse för ny teknik och inredning i kombination.
Tjänsten innebär högt tempo i vardagen, teamtänk, eget ansvar och ett starkt engagemang, – År det du?

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén och researcher Amanda Klippinge. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 0735-21 65 31 eller kajsa.sanden@salesonly.se, alternativt Amanda på 0765-25 90 54. Urval kommer att ske löpande och, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer genomförs under vecka 36-37. Varmt välkommen med din ansökan!

OM AB LUDVIG SVENSSON

Med en livslång passion för textil, bygger Svensson sitt varumärke på ett arv från 1887. Vi är ett familjeägt företag som i fjärde generationer fortsätter att utveckla och tillverka textilier med enastående design och funktion. Svensson har sitt huvudsäte i Kinna, ett modernt samhälle med kvaliteter som storstäderna inte alltid kan erbjuda. Idag används vår unika erfarenhet och kunskap för att förbättra miljön för både människor och växter. Detta gör oss unika och oerhört stolta.

Ludvig Svensson är ett familjeföretag med korta beslutsvägar. Vi välkomnar kompetenta människor med driv som vill växa tillsammans med oss. Vi vågar ta oss an nya utmaningar och skapa möjligheter genom nätverk, samarbete och kreativitet. Vi utvecklar oss själva och investerar i våra anställdas kompetensutveckling. Svensson är en arbetsplats med många möjligheter och kontakter över hela världen. Välkommen till vår familj!

Kontaktperson

Kajsa Sandén

Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)73 521 65 31