Business Unit Manager

Fotografiska Stockholm är inte bara världens högst ansedda museum tillägnat fotografiets fantastiska värld och ett av Sveriges mest populära mötesplatser. Här finns även en internationellt prisbelönt restaurang som bjuder på hållbar njutning och magisk utsikt över vattnet. Dessutom en hyllad foto-akademi samt inspirerande lokaler för olika evenemang och konferenser. Allt samlat i det vackra Stora Tullhuset från 1910-talet. Museets kärna är ett nätverk av världsledande fotografer, och sedan öppnandet har Fotografiska skapat mer än 190 utställningar med verk av ikoner som Annie Leibovitz, David LaChapelle, Irving Penn, Helmut Newton, Sarah Moon, Nick Brandt och Ellen von Unwerth samt många unga, lovande fotografer. Genom att ta ansvar och ta ställning i kontroversiella frågor har Fotografiska ett tydligt inflytande och spelar en aktiv roll i det svenska samhället. Museets mål är enkelt ”To inspire a more conscious world”, att genom fotografiets kraft föra människor samman, öka medvetenheten och skapa positiv påverkan.

Fotografiskas restaurang med vår matkreatör Paul Svensson i spetsen, är med sitt fokus på växtriket utsedd till Världens Bästa Museirestaurang 2017.

Vi söker nu en Business Unit Manager inom event och konferens. Vill du vara med och inspirera till en mer medveten värld med fokus på hållbara möten? Då söker vi dig!

Som person är du affärsdriven, kreativ och förtroendeingivande. Framför allt är du en strategisk och erfaren ledare. Fotografiska är inte rädda för att utmana och ta ställning och det är inte du heller. Du är initiativrik och gillar att skapa resultat genom långsiktiga relationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och coacha teamet men även driva egen försäljning. Vi söker dig som kan identifiera dig med Fotografiskas hållbarhetstänk. 

 VI ERBJUDER: 

 • En inspirerande arbetsplats som är något utöver det vanliga
 • Att arbeta med ett starkt varumärke
 • Att få leda ett team med stark gemenskap
 • En kreativ miljö med genomgående hållbarhetstänk
 • Konkurrenskraftiga villkor och bonus

I ROLLEN SOM BUSINESS UNIT MANAGER KOMMER DU: 

 • Följa upp och coacha gruppen med hjälp av satta KPI:er
 • Driva försäljningen både operativt och strategiskt
 • Rapportera till försäljningschef och ekonomiavdelning
 • Planera marknadsföringskampanjer och aktiviteter

ÖNSKVÄRT:

 • Vana från ledande position inom konferens och eventförsäljning
 • Stort nätverk från branschen

 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Ulrika Gerle. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika på mail: ulrika.gerle@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.

Välkommen att ansöka!

Kontaktperson

Ulrika Gerle

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 620 29 40