Konsumentsäljare Syd Tarkett AB

I rollen som Konsumentsäljare hos Tarkett erbjuds du ett utmanande jobb i en kreativ miljö. Du har till uppgift att presentera, marknadsföra och sälja Tarketts produkter och golvlösningar genom att kontinuerligt besöka, golvåterförsäljare, byggmaterialhandlare och färg- och interiörhandel samt grossist på ditt distrikt.

Vi ser helst att du utgår ifrån Blekinge och du kommer troligtvis att vara stationerad i Ronneby eller Kristianstad, där även produktion och lager finns. Ditt distrikt kommer i huvudsak att innefatta Östra Skåne, Blekinge och Östra Småland.

DIN PROFIL

För att lyckas i rollen bör du ha jobbat som fältsäljare och drivs av att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi ser att du har erfarenhet och förmågan att planera och disponera din egen tid. Hos oss är teamet viktigt, du är en naturlig lagspelare och tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att lyckas. Har du kunskap om hur byggbranschen och dess aktörer fungerar är det en fördel men det är inget krav, annars är erfarenhet från detaljhandeln eller andra närliggande branscher meriterande.

Vi söker dig som:

·      Har gymnasieutbildning

·      Van användare av Office-paketet samt CRM-verktyg

·      Är duktig på att bygga relationer

·      Behärskar det engelska språket i tal och skrift. Flytande svenska är ett krav.

·      Är målinriktad, kreativ och drivs av att utveckla affärer.

·      Har B-körkort 

VI ERBJUDER

·      Ett utmanande arbete i en dynamisk miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.

·      Marknadsledande produkter.

·      En innovativ och mycket bred produktportfölj.

·      Stora möjligheter till personlig utveckling och en karriär, såväl nationell som internationell.

·      Frihet under ansvar.

·      Tjänstebil.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information når du Theresia på 0766-20 29 28 eller theresia.arestad@salesonly.se. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Men urval och intervjuer kommer att ske från vecka 33. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se.

Om Tarkett

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv- och väggmaterial för såväl hemmiljö som design- och funktionslösningar för offentlig miljö. Med 36 produktionsenheter och ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2018 omsatte företaget över 2,8 mrd Euro och varje dag säljs det ca 1,3 miljoner kvm golv till kunder i över 100 länder. I produktportföljen ingår bl a trä, plast, laminat, linoleum samt textila golv. Ta rkett arbetar långsiktigt med hållbar¬het enligt devisen ”Doing Good Together”. Sedan 2011 tillämpar företaget principerna för Cradle to Cradle® för att skapa golvlösningar som har en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet. En viktig del av arbetet är att verka för utvecklingen av en cirkulär ekonomi. Tarkett är noterat på Euronext i Paris. För mer information, besök www.tarkett.se.

Kontaktperson

Theresia Årestad

Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 620 29 28