Account Manager/Säljare

Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker nu ytterligare två drivna Account Managers som vill ha en betydelsefull roll i vår utveckling. Är du en lagspelare som gillar högt tempo och tycker om frihet under ansvar? Då är du kanske den vi letar efter!

Vi söker dig som vill ha stor frihet under ansvar och möjligheten att arbeta med försäljning av våra SaaS-lösningar. Du har minst 1-2 års erfarenhet av lösningsförsäljning inom IT och det är starkt meriterande om du har erfarenhet inom bygg eller industri.

Som person är du trygg i dig själv, förtroendeingivande, lösningsorienterad och en sann lagspelare. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Det du kommer att sälja är Symetri Collaborations samarbetsverktyg Interaxo och BIMEYE med målet att öka marknadsandelen i Sverige.

Symetri Collaboration erbjuder dig:

Möjlighet att utvecklas i en snabbväxande, platt organisation där vi sätter stort värde på alla våra medarbetare. Hos oss är det högt till tak, korta beslutsvägar, kamratlig och hjälpsam kultur. Du kommer få jobba med Sveriges ledande samhällsbyggare.

För hos oss är det viktigt att våra medarbetare trivs. Det innebär inte bara att arbeta med spännande arbetsuppgifter och bli utmanad, det handlar om att ha roligt på jobbet och få utvecklas. Hur och i vilken riktning? Det är upp till dig. Om det här låter som en utmaning som stämmer in på dig är du välkommen att söka redan idag!

Vi söker dig som:

  • Är strukturerad och gillar ett högt arbetstempo
  • Är lite entreprenöriell, du ska gilla att prospektera och bygga din egna portfölj
  • Är en relationsbyggare som har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning
  • Är van att arbeta i projektform med andra funktioner – både internt och externt
  • Gillar att tävla mot, men framförallt med ditt team

Om Symetri Collaboration:

Symetri Collaboration AB grundades 2004 (då som Apricon AB) och sedan 2017 ingår de i Addnode Group tillsammans med bl a det norska bolaget Symetri Collaboration AS. Symetri Collaboration är ett produktutvecklingsföretag med ca 20 anställda i Sverige. Symetri Collaboration hjälper innovativa företag inom främst bygg, fastighet, anläggning och energibranschen att optimera sina arbetsflöden, hantera sin fastighetsdata, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten i hela projektets livscykel. Symetri Collaboration utgör stommen i den växande svenska grenen av en nordisk stark aktör inom projektkommunikation. Symetri Collaboration AB ägs 100% av Addnode Group

Vi tar emot ansökningar löpande, dock kommer inte återkoppling ske förrän början/mitten av augusti.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kim Alm. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kim på tel: 076-525 90 16 eller via mail: kim.alm@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Dock kommer inte återkoppling ske förrän början/mitten av augusti.

Kontaktperson

Kim Alm

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 16