Inhouse Account Manager/Säljare

Är du nyfiken på en karriär inom försäljning eller kanske redan startat den resan? Är du intresserad av att få komma till ett väletablerat företag med goda chanser till att både kunna utvecklas och få utveckla dina egna affärer? Då kan detta vara tjänsten för dig. Nets är ett snabbväxande internationellt fintechbolag med ca 3500 medarbetare. Vi erbjuder betalningslösningar för butik, online och mobil och kortinlösen av Visa, MasterCard, JCB och Union Pay. På Nets ser vi enklare betallösningar som grunden för utveckling och tillväxt – både inom handeln och samhället.

Vad kan Nets erbjuda dig?

Tillsammans, vår storlek och dina idéer, har vi styrkan att bygga världens betalningslösningar. Med förtroende från 240 banker och mer än 300 000 kunder har vi styrkan som behövs för att lyckas. Du kommer att arbeta och lära från erfarna kollegor och verka i en stödjande, internationell atmosfär.

  • Modern arbetsmiljö i fina lokaler i Hammarby Sjöstad
  • Grymt team och kollegor
  • Välkänt varumärke och konkurrenskraftiga produkter
  • Marknadsmässig lön och möjlighet till hög provision
  • Internationell arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter inom Nets

Om rollen:

I rollen som säljare kommer du att ingå i ett team om 12 personer och rapportera till Sales Manager för SME. En utvecklande säljroll där du ansvarar för att bearbeta befintliga kunder till Nets, bedriva korsförsäljning, merförsäljning och försäljning till nya kunder. Kunderna finns inom segmentet små och medelstora, allt från butiker, restauranger, hotellkedjor. I rollen som säljare ingår även att bearbeta de redan sålda ramavtalen som finns för att aktivera kunderna. Du blir en del i ett erfaret team med drivna kollegor som alla tycker om att hålla tempo och utvecklas. Du har stora möjligheter genom din aktivitet och planering att få goda förtjänstmöjligheter. Du möter dina kunder digitalt och via telefon. Du kommer löpande få utbildning och bli uppdaterad inom såväl försäljning som betallösningsbranschen.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning, du har testat på eller arbetat med uppsökande försäljning. Du har tidigare arbetat med försäljning över telefon till företagskunder eller privatpersoner. Du talar och skriver svenska obehindrat. Koncernspråket är engelska så din engelska bör vara flytande. Du är relationsskapande samt duktig på, gillar att hålla tempo och jobba mot uppsatta mål. Du drivs av resultat och utveckling.

För att förändra framtiden inom betallösningar söker vi drivna säljare med vinnande attityd och starkt engagemang. Välkommen att ansöka!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Regionchef/Rekryteringskonsult Sara Sjölund Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på mail: sara.sjolund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

Läs mer om Nets på https://www.nets.eu/se-sv

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17