Account Manager

Brinner du för B2B, intelligent automation och är du en sann lagspelare? Då kan vi vara en perfect match!

Ett av de kanske mest omtalade ämnena just nu är hur robotar och AI kommer påverka våra arbetsliv. Möjligheterna har aldrig varit större för att med hjälp av teknik förenkla och effektivisera vardagen för verksamheter. Vi på NEW är i centrum av den digitala förändringen och rör oss ständigt mot de nya innovationerna.

På NEW arbetar passionerade innovationskonsulter som är experter på framtidens arbetsstyrka. Vi hjälper våra kunder att realisera de senaste teknologierna inom RPA och Intelligent Automation. Vi finns i Göteborg, Stockholm, München, Chicago, Köpenhamn och vi fortsätter att etablera fler kontor utomlands då vi ser ett stort behov av våra tekniska lösningar.

Vi befinner oss i en stark tillväxtmarknad och vår kundskara växer i takt med våra framgångsrikt levererade automatiseringsprojekt. Därför behöver vi förstärka vårt team med en Account Manager. En medarbetare som kan bidra till att bygga vidare på vår härliga företagskultur och hjälpa oss att ta bolaget till nästa nivå.

Hos oss får du möjligheten att jobba med senaste tekniken och stora företag med starka varumärken och nya spännande digitala bolag.

Hos oss har du mycket kundkontakt och förväntas kunna agera självständigt. Det är därför viktigt att du är driven, handlingsinriktad, har lätt för att kommunicera med kunder och att rapportera både internt och externt.

Bakgrund/personliga egenskaper vi söker:

  • Stort intresse att arbeta med intelligent automation
  • Erfarenhet av att sälja SaaS, IT-system, konsulttjänster eller komplex försäljning är meriterande
  • Intresse och engagemang i att förstå processer i verksamheter
  • Förmåga att arbeta självgående samtidigt som man har en god social förmåga att nätverka internt och jobba mot kunder
  • Akademisk bakgrund
  • God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi tar emot ansökningar löpande, dock kommer inte återkoppling ske förrän början/mitten av augusti.

NEW Innovation Management är Sveriges ledande innovationsbyrå med mer än fyra års erfarenhet av att hjälpa Skandinaviens företag att dra nytta av fördelarna av robotisering och AI.

Genom att kombinera bred erfarenhet inom management med djup förståelse av de senaste teknologierna och IT, har vi blivit en naturlig samarbetspartner hos våra klienter i deras automatiseringsresa. Inom allt mellan strategi och POCs till företagsvida implementationer.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kim Alm och Reseracher Olof LIndmark. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kim på tel: 076-525 90 16 eller via mail: kim.alm@salesonly.se, Olof på tel: 073-961 30 04 eller via mail: olof.lindmark@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson

Kim Alm

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 16