Key Account Manager

Leaseplan söker nu Key Account Manager

Vill du vara med på Leaseplans resa framåt? Brinner du för kundrelationer där du har stora möjligheter och mycket frihet att styra ditt arbete? Har du dessutom ett intresse för bilar så är detta något för dig!

LeasePlan är ett av världens ledande leasingbolag och erbjuder våra kunder fullserviceleasing. Vi tar hand om alla delar vad gäller vagnparken så att kunden kan fokusera på sin verksamhet.

What’s next” är vår inspiration. Vi använder vår erfarenhet för att vara med på den senaste utvecklingen. Allt för att erbjuda företag den bästa körupplevelsen.

Som anställd på Leaseplan är du en del av ett av världens ledande leasingbolag som står inför en spännande och expansiv resa. Här arbetar du på en härlig arbetsplats med professionella och kunniga kollegor som präglas av en öppen kultur och starkt kundfokus. Vi tänker ständigt på kundnytta, vilket vi är övertygade om är nyckeln till framgång både för oss som bolag, dig som individ och för våra kunder. Vi har roligt på jobbet och vi vill att du bli en av oss!

OM TJÄNSTEN:

Som Key Account Manager på Leaseplan har du en rådgivande roll mot våra befintliga kunder. Du arbetar proaktivt och ligger hela tiden steget före för att utveckla kunderna i rätt riktning. Utifrån en strategisk plan ges du frihet och mandat att ansvara över kundernas avtal och dess lönsamhet. Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas inom försäljning på ett företag där vi alltid har kunderna i fokus!

I rollen som Key Account Manager kommer du:

 • Ansvara för Leaseplans befintliga kunder
 • Säkerställa kundnöjdhet genom att arbeta operativt, taktiskt och strategiskt enligt upparbetade affärsplaner
 • Att på ett proaktivt och rådgivande sätt utveckla våra kunder
 • Planera, genomföra och följa upp kundbesök
 • Presentera, förhandla samt driva affärer till avslut

OM DIG:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom B2B. Vi ser att du är en förtroendeingivande person med ett starkt självledarskap. Du är senior i din framtoning och du kan föra dig på toppen i olika företag. Du är en person som gillar att göra affärer på ett långsiktigt och strukturerat sätt. Och framför allt så brinner du för affärsrelationer där du på ett innovativt och kreativt sätt utvecklar dina kunder!

Önskvärt:

 • Att du har kunskap och intresse av bilar
 • Erfarenhet från liknande bransch där du har förståelse för finansiering.
 • Vana av att arbeta strukturerat och långsiktigt
 • Du har en administrativ ådra
 • Att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska
 • Körkort

Meriterande:

 • Akademisk utbildning eller motsvarande
 • Branscherfarenhet och förståelse av tjänstebilsupplägg

Nyfiken på tjänsten? Välkommen att söka!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Ulrika Gerle. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika på mail: ulrika.gerle@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.

LeasePlan är ett av världens ledande leasingbolag, med 1,7 miljoner fordon i över 30 länder. Vi hanterar våra fordon genom hela livscykeln, allt från inköp och underhåll till att sälja återlämnade leasingbilar.

Kontaktperson

Ulrika Gerle

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 620 29 40