Distriktsansvarig Säljare

Rollen

Som säljare är din huvuduppgift att öka försäljningen på befintliga kunder inom Dagligvaruhandeln, etablera nya kundkontakter samt skapa långsiktiga affärsrelationer. Du kommer att bistå dina kunder med säljfrämjande råd/utbildningar och stöd samt introducera nya produktlanseringar. Tillsammans med dina kunder kommer du att genomföra åtgärder som driver försäljningen mot ökad lönsamhet för bägge parter. Du arbetar för att distriktets mål uppnås vad gäller kvalitet och kvantitet.

Din uppgift blir också att ansvara för att rätt sortiment finns i butikerna, genomför spännande och säljande exponeringar av produkterna för att främja försäljningen. Tjänsten är till en början ett vikariat som sträcker sig till våren 2021 i norra Stockholm, efter det blir det en tillsvidareanställning i södra Stockholm. Lager är placerat relativt centralt och vi tror att din bostadsort är likaså.

Din profil

För att vara framgångsrik som Säljare på Continental Foods är du en relationsbyggare med slitstarka sulor. Vi söker dig som brinner för att göra affärer och din naturliga drivkraft är att bygga och skapa fortsatt tillväxt! Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet. Vi ser att du är en person som utstrålar passion i allt(!) du gör och du som vi älskar att skapa relationer med våra kunder.

Vi söker dig som:

  •         Har minst ett par års säljerfarenhet från dagligvaruhandeln.
  •         Har erfarenhet av att planera och disponera din egen tid med god struktur.
  •         Är positiv, driven och resultatinriktad.
  •         Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.
  •         Är kreativ, engagerad och lojal.
  •         Du är tävlingsinriktad och arbetar för att nå och överträffa dina mål

Vi erbjuder:

  •         Ett utvecklande arbete med kända varumärken och produkter av hög kvalitet i ett intressant och utvecklande företag.
  •         En utvecklande och stimulerade tjänst i ett företag som ligger i framkant när det gäller presentationer via Ipad och moderna säljlösningar.
  •         Ett mycket attraktivt arbete för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765-25 90 29. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. I denna rekrytering kommer urval och intervjuer ske löpande, varpå ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Continental Foods Sverige har välkända och etablerade varumärken inom den svenska dagligvaruhandeln samt foodservice bestående av restauranger, skolor etc. Continental Foods Sverige, med huvudkontor i Lund, har ett brett produktsortiment som varierar från såser och soppor till desserter, flytande fonder och buljonger. Våra främsta varumärken i Sverige är Blå Band, Varma Koppen, Bong och Bong Touch of Taste. Mer information finns på www.continentalfoods.se och www.touchoftaste.se

Kontaktperson

Daniel Bjerndahl

Business Unit Manager FMCG/Horeca - Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 29