Key Account Manager mot ÅF – Bilvårdsprodukter

CIFAB Trading – Bilvård för konsument, proffs och storförbrukare! Med flera välkända och starka varumärken inom bilvård, erbjuder CIFAB Trading en mycket utvecklande och intressant tjänst som Key Account Manager, med ansvar för försäljning av bilvårdsprodukter till återförsäljare och proffsmarknaden i Norden! Hos CIFAB är förändring och utveckling en naturlig del i arbetet och söker därför dig med samma positiva, prestigelösa och lösningsorienterade inställning. Det ska vara roligt att jobba, vi ska känna oss stolta över det vi gör och i förändringar ser vi möjligheter. Är du en erfaren, prestationsdriven och engagerad Säljare som trivs med att arbeta agilt i en organisation med fokus på samarbete, tillväxt, långsiktighet och innovation?

OM TJÄNSTEN

I rollen som Key Account Manager kommer du ansvara för att utveckla befintliga nyckelkonton, samt identifiera och bearbeta nya kunder på central nivå i Sverige och Norge. På ett strukturerat och strategiskt sätt utvecklar du försäljningen hos flera av våra större kunder; välkända och etablerade kedjor inom fackhandel, bensinstationer och proffskunder såsom biltvättar och bilhandlare.

VI ERBJUDER DIG

 • möjligheten att få representera världskända varumärken av premiumkvalitét, bl a SONAX och Glosser
 • chans att vara med på en rolig, energifylld och fortsatt stabil tillväxtresa
 • nära samarbete med dina kollegor och försäljningschef (som du rapporterar till), samt en positiv arbetsmiljö med korta beslutsvägar och en ny tjänst i vårt prestigelösa säljteam
 • en omväxlande roll där du får jobba med centrala kunder i Sverige och Norge
 • vackra lokaler i Klippan, centralt i Göteborg, samt en trivsam och omtänksam arbetsplats, där vi värdesätter handlingskraft, nytänkande, engagemang och personligt ansvar

OM DIG – Erfarenheter & Egenskaper

Du är entreprenören som får saker att hända och drivs av att finna lösningar som skapar lönsamhet för vår kund. För att trivas hos oss och lyckas i rollen, är samarbete på arbetsplatsen en självklarhet för dig, samtidigt som du tar ett personligt ansvar för ditt lärande och resultat. Som person är du mycket engagerad och har stark servicevilja; internt och externt. Du är utåtriktad, initiativrik, nytänkande och strukturerad. Konkreta mål är något du uppskattar och du når dessa genom väl genomtänkta aktiviteter, kund- och och handlingsplaner. Du etablerar enkelt goda relationer och brinner för att utveckla dina kunders affär. Vidare ser vi gärna att du har:

 • tidigare erfarenhet av KAM-arbete, med kampanjarbete och bearbetning av beslutsfattare på central nivå
 • vana och förmåga att planera, prioritera och följa upp försäljningsaktiviteter
 • förmåga att ge input till koncept- och produktutveckling
 • goda kunskaper i engelska, presentationsteknik och förhandlingar
 • intresse för och gärna erfarenhet från likvärdiga produkter och/eller jämförbara branscher
 • god ekonomisk förståelse och vana av att arbeta med avtal, kalkyler, samt digitala affärssystem
 • en lyhördhet för marknaden och kundernas behov, med förmåga att skapa anpassade samarbeten och lösningar

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén och researcher Amanda Klippinge. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 0735-21 65 31 eller kajsa.sanden@salesonly.se, alternativt Amanda på 0765-25 90 54. Urval kommer att ske löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer genomförs under vecka 23-25. Varmt välkommen!

Vilka är vi på CIFAB Trading?

CIFAB Trading grundades 1965 och har finansiellt alltid varit ett självförsörjande företag med god soliditet. Världskända varumärken från Europa kompletteras med att CIFAB Trading utvecklar och importerar egna bilvårdsprodukter från Europa, Asien och USA och har ett stort och professionellt nätverk av leverantörer som bidrar till den starka varuportföljen som säljs i Skandinavien. CIFAB Trading är idag en väl etablerad distributör av bilvårdsprodukter på svenska och norska marknaden, med varumärken och produkter hos i stort sett alla butiker som säljer bilvård till konsument. Läs gärna mer om oss här.

Kontaktperson

Kajsa Sandén

Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)73 521 65 31