Account Manager IT – Developers Shore

Om rollen som Account Manager

Developers Shore levererar IT-konsulter och projekt med resurser i Ukraina till kunder i Sverige. Vi jobbar bara med de bästa konsulterna och har som mål att vara ledande på kvalitativa offshore-lösningar. Vi särskiljer oss genom vårt fokus på kvalitet snarare än pris vilket uppskattas av våra kunder. Developers Shore är en Spin-off på Developers Bay som är Sveriges främsta agentur och nätverk för IT-specialister. Vi återanvänder konceptet att knyta till oss de bästa utvecklarna i ett av de länder med störst potential inom utveckling. Efterfrågan på IT-specialister i Ukraina är stort bland svenska företag. Vi sitter i härliga lokaler vid Tegnérlunden i centrala Stockholm.

Läs mer om oss på vår hemsida developersshore.se där vi riktar oss mot kunder och developersshore.com där vi riktar oss mot utvecklare.

Som Account Manager får du en nyckelroll i bolaget med ansvar för att hitta nya kunder samt att bredda och vidareutveckla våra kundrelationer. Här får du verkligen chans att påverka då du kommer in i företaget i ett tidigt skede, samtidigt som vi är ett välfungerande och etablerat bolag. Vi ingår i en mindre koncern som ökat sin omsättning drastiskt sedan starten 2015.

Du har alla möjligheter att vara med och påverka utvecklingen på Developers Shore i sin helhet och framförallt försäljningsarbetet som du ska jobba med. Du jobbar tätt ihop med sälj- och leveransteamet samt med bolagets grundare. Developers Shore växer snabbt och det finns möjlighet att vara med på en fantastisk resa och kunna påverka PÅ RIKTIGT.

Vill du jobba i ett företag med stark entreprenöriell anda med en internationell anknytning och högt affärsmannaskap. Kommer du trivas med oss och med vår personliga och humoristiska kultur i våra lokaler vid Tegnérslunden? Vi brinner för försäljning och här är vi bra på att fira medgångar där det finns möjlighet att tjäna bra med pengar.

Jonas som är Account Manager på Developers Shore säger så här om sin arbetsplats: ”Här finns ett behov som alla skriker efter, just utvecklare. Man kör järnet, har ett långsiktigt tänkande och gör mycket roliga aktiviteter ihop som stärker teamandan på Devolopers Shore”

Du kommer huvudsakligen arbeta med:

  • Försäljning – Hitta, attrahera och kontraktera de mest intressanta kunderna på marknaden.
  • Kundrelationer och partnerskap – Löpande dialog och kontakt med kunder, fysiska kundbesök samt online, förstå behov, definiera och presentera förfrågningar för leveransteamet i Ukraina, kontraktshantering m.m.
  • Kontraktsförhandlingar – Leda avtalsdiskussioner
  • Affärsutveckling– I samarbete med ledningen vidareutveckla vårt erbjudande.

Om profilen vi letar efter

Du får gärna vara väl insatt i hur IT-konsultbranschen fungerar och har ett stort eget kontaktnät att jobba med. Du gillar att nätverka och trivs med att synas och höras. Sannolikt har du sålt inom B2B minst 2-3 år genom konsultbolag, konsultmäklare, bemanningsbolag, rekryteringsbolag eller SaaS-lösningar med kunder och leverans av resurser eller dylikt. Interaktionen med kunder och kartläggning av deras behov och utmaningar är det du brinner för inom fältet för IT och utveckling.

För att lyckas och trivas på bästa sätt tror vi att du känner ett engagemang för ditt jobb och dina kunder, samt att du har den inställning och uthållighet som krävs. Du ser rollen som Account Manager som en kul utmaning och lockas av att bygga ett framgångsrikt bolag tillsammans med ett gäng drivna entreprenörer.

Det är ett krav att du är flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Har du det som krävs för att lyckas hos Developers Shore ser vi gärna din ansökan snarast!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Olof Lindmark. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Olof på mail: olof.lindmark@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson

Olof Lindmark

Kundansvarig Researcher
Stockholm
+46 (0)73 961 30 04