Key Account Manager / Customer Success Manager

Exopen söker nu en Key Account Manager

Exopen Systems har en historik som sträcker sig drygt 20 år bakåt i tiden. Idag är vi ett passionerat och dedikerat team som med en kapitalstark ägare och affärsdriven VD har en stark vilja att tillsammans utveckla marknadens bästa lösning för automatiserad, enkel och kostnadseffektiv budgetering och rapportering. Våra lösningar sträcker sig från enklare behov av rapportering och budgetering till verksamhetsanpassade beslutsstöd.

VI ERBJUDER

Som anställd hos oss får du möjlighet att vara med i ett entreprenörsdrivet företag som står inför en expansiv och innovativ resa, med en kapitalstark ägare i ryggen och affärsdriven VD vid rodret. Hos oss möts du av en familjär arbetsplats där vi sätter högt värde i öppenhet och prestigelöst samarbete. Vi tror att en gemensam målsättning att alltid se till kundens bästa är en nyckelfaktor för att bibehålla de värdeskapande partnerskap och de konsultativa lösningarna vi erbjuder idag.

OM TJÄNSTEN – ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER

För att vi ska fortsätta växa i takt med marknadens potential, behöver vi nu utöka säljorganisationen med en Key Account Manager, med ansvarar för att bibehålla och utveckla våra befintliga kunder. Som Key Account Manager hos oss kommer du utifrån en strategisk bearbetningsplan, ges frihet och mandat att upprätta affärsplaner och kundplaner kopplat till Exopens övergripande affärsplan. Vi ser att det är av stor vikt att du, utifrån kunskap, erfarenhet och ett affärsmässigt förhållningssätt har förmågan att vara en rådgivande part i en många gånger komplex affär. Du arbetar i nära samarbete Exopens konsulters expertis i såväl analys som konsultation och implementering.

OM DIG – ERFARENHETER & EGENSKAPER

  • Du har dokumenterade erfarenheter av proaktiv komplex försäljning.
  • Du är lösningsorienterad och drivs av att utveckla verksamheter utifrån ett konsultativt förhållningssätt.
  • Du har ett genuint intresse av försäljning och arbetar utifrån tydliga mål och delmål.
  • Du har ett intresse och en grundläggande förståelse av teknik och ekonomi.
  • Vidare är du en person som vågar utmana och komma med nya idéer samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare med ett genuint intresse av att bygga förtroende, trygghet och värde för dina kunder.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sanna Stjernenfall. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna via mail eller telefon: 0723018511. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Exopen är ett företag som i över 20 år har hjälpt andra företag med rapportering-, budget- och prognoslösningar. De täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutsstödskrav. Man har idag över 300 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 40 MSEK och har i dagsläget 25 anställda.

Kontaktperson

Sanna Stjernenfall

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)72 301 85 11