Junior Account Manager

Vill du vara med på resan mot att bli nästa stora tech unicorn? Går du igång när det snackas bizniz? Älskar du känslan av att lyckas stänga en svårflörtad affär, men är heller inte rädd för att göra lite av varje? Skulle du beskriva dig som extremt driven och ambitiös, och tycker att bara det bästa är gott nog? Då kan du vara vår nästa stjärna!

Oneflow grundades 2013 och har sedan dess skakat om avtalshantering i grunden. Vi tror på kraften som finns i det digitala och att utmana traditionella synsätt. Vårt koncept är unikt och vårt mål är att leda innovationen och bli en global kändis inom avtalshantering. Läs gärna mer på www.oneflow.com

Som Junior Account Manager kommer du att ha en avgörande roll i uppdraget att stärka vår position som den enda helhetslösningen för digital avtalshantering. Du kommer att ansvara för pre-sales activities, utveckla strategier för nya segment, skapa de perfekta förutsättningarna för våra Account Executives, och även stänga mindre affärer. Detta är alltså en otroligt spännande chans för dig som precis har startat din karriär, att utveckla dina skills och växa med företaget!

VI ERBJUDER

Vill du bli en del av detta härliga start-up företag med en fartfylld, rolig och öppen arbetskultur där du har möjlighet att påverka din egen utveckling och karriär. Hos oss erbjuds du att arbeta med kunniga och inspirerande kollegor i härliga lokaler mitt i Stockholm.

·      Fint kontor mitt i Stockholm

·      Konkurrenskraftigt kompensationspaket med generösa förmåner

·      Tjänstepension och friskvårdsbidrag

·      Kunniga och inspirerande kollegor

·      Möjlighet till kompetensutveckling

·      Snabba utvecklingsmöjligheter inom bolaget

I rollen som Junior Account Manager kommer du:

·      Prospektera och bearbeta nya bolag och beslutsfattare

·      Skapa och upprätthålla intresse hos nya prospekt genom att skickligt förmedla Oneflows unika erbjudande

·      Boka möten och skapa de perfekta förutsättningarna för våra Account Executives

·      Ta hand om inbound leads

·      Samarbeta med marknadsteamet i olika kampanjer för att vårda och hitta nya segment

·      Stänga mindre affärer

OM DIG

Vi söker dig som har ett sylvasst sinne för affärer, en stor dos humor och drivs av din starka vilja att lyckas. Det är viktigt att du har känsla för olika situationer och kan läsa av behov och utmaningar hos olika företag, hur man bäst bygger långsiktiga och framgångsrika relationer, är en god lyssnare och kan föra samtalet framåt. Du är kreativ och kommer med nya idéer, effektiv och strukturerad, och strävar hela tiden mot att överträffa dina mål. För oss är inte utbildning det viktigaste, det som räknas är att du är nyfiken, motiverad och har en vilja att ta dig långt. Sen ordnar sig resten!

ÖNSKVÄRT

·      God kunskap om och förståelse för affärer

·      Telefonvana

·      Tidigare erfarenhet av B2C eller B2B försäljning

·      En riktig lagspelare. Du förstår att det är genom samarbete man når riktigt långt

·      Extremt driven och strukturerad med en förmåga att multitaska och prioritera

·      Intresse för nya digitala lösningar

·      Pratar och skriver svenska och engelska utan några problem

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Ulrika Gerle. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika på mail: ulrika.gerle@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.

Kontaktperson

Ulrika Gerle

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 620 29 40