Metsä Tissue – Säljare Karlstad

Vill du vara med och utveckla papperskategorin med marknadens starkaste varumärken? Metsä Tissue söker en Säljare till Värmland/Västergötland

Rollen

I rollen som Säljare planerar och genomför du kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning – alltför att utveckla dina kunders affär. Du kommer att bistå dina kunder med säljfrämjande råd/utbildningar och stöd samt introducera nya produktlanseringar. Tillsammans med dina kunder kommer du att genomföra åtgärder som driver papperskategorin mot ökad lönsamhet för bägge parter. Du arbetar för att distriktets mål uppnås vad gäller kvalitet och kvantitet. Ditt fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer med dina befintliga kunder inom dagligvaruhandeln. Distriktet sträcker innefattar Värmland och Västergötland, lämplig bostadsort Karlstad med omnejd.

Din profil

För att vara framgångsrik som Säljare på Metsä Tissue är du en relationsbyggare med slitstarka sulor. Med varmt hjärta, obotlig optimism och mod tar du dig an utmaningar med fokus på att alltid överträffa målen. Vi söker dig som brinner för att göra affärer och din naturliga drivkraft är att bygga och skapa fortsatt tillväxt! Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet. Vi ser att du är en person som utstrålar passion i allt(!) du gör och du som vi älskar att skapa relationer med våra kunder.

För att lyckas på alla plan är du en naturlig lagspelare som tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att lyckas.

Vi söker dig som:

·       Har minst ett par års säljerfarenhet från dagligvaruhandeln. 

·       Har erfarenhet av att planera och disponera din egen tid.

·       Är driven och resultatinriktad.

·       Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.

·       Är kreativ, engagerad och lojal. 

·       Har en god förmåga och rätt attityd för att skapa delaktighet och samarbetsförmåga med övriga kollegor.

Vi erbjuder:

·       En arbetsplats i en familjär och positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.

·       Ett mycket attraktivt arbete för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer.

·       En produktportfölj med starka varumärken.

·       En marknadsledare i en stark tillväxtfas.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765-25 90 29. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. I denna rekrytering kommer urval och intervjuer ske löpande, varpå ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Metsä Tissue är en ledande leverantör av mjukpappersprodukter i Europa. Våra främsta varumärken är Lambi och Serla. Med produktionsanläggningar i sex olika länder sysselsätter vi cirka 2750 personer. Vår omsättning 2016 var 1 miljard Euro. Metsä Tissue hör till Metsä Group.

Kontaktperson

Daniel Bjerndahl

Business Unit Manager FMCG/Horeca - Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 29