Partner Sales Manager – Partnersäljare

Signicat är en av Europas ledande företag av molnbaserade elektroniska identitetstjänster och elektroniska signaturer. Signicat gör det enkelt att erbjuda inloggning, identifiering och elektroniska signaturer för webb- och mobillösningar, och stöder olika nivåer av autentisering beroende på kundens krav.

Signicat Sverige genomgår en kraftig tillväxtsatsning och söker stärka upp säljkontoret med ännu en driven säljare för att bearbeta partners. Signicat har per idag ett antal starka partners och kunder, nu satsar Signicat på en renodlad roll för att växa ytterligare inom partnerbenet. Din uppgift består i att bygga partnernätverk och underhålla befintliga partners. 

 Vi erbjuder: 

 • Ett arbete i en bransch som är i framkant
 • Snabba beslutsvägar, platt organisation
 • Entreprenöriell känsla
 • Stor frihet under ansvar
 • Marknadsmässig lön och teambonus
 • God teamkänsla

 Om dig som säljare: 

 • Minst 3 års erfarenhet av B2B försäljning med fördel inom SaaS eller Payments
 • God kunskap och intresse för IT och Digitalisering
 • Erfarenhet av egen prospektering och att hålla möten på C-Level
 • Starkt inre driv, orädd med skinn på näsan
 • Vana av att jobba självständigt och att se möjligheter och våga fatta beslut

Vi söker dig som är en kommunikativ och lösningsorienterad säljare. Du är driven, har en stark initiativförmåga, är förtroendeingivande och har en naturlig affärsmässighet. Du är van vid att skapa resultat genom högt tempo, aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden. Du är strukturerad av din natur och älskar att nätverka och knyta nya kontakter ligger dig nära.

 Välkommen att söka!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kim Alm & Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kim på kim.alm@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

Signicat är en av Europas ledande leverantörer av elektronisk identitet och elektronisk signatur. Företaget grundades 2007 i Trondheim, där huvudkontoret är placerat. Signicat erbjuder cloud baserade lösningar till både privat och offentlig sektor. Signcat har i dagsläget kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Holland, UK och Portugal men expanderar kraftigt och öppnar upp i nya länder succesivt. Signicat är idag den i särklass största leverantören av BankID i Sverige. Signicat erbjuder både signering och verifiering med BankID och BankID för mobiltelefoner. Målet är att hjälpa kunder leverera tidsbesparande och användarvänliga digital förtroende lösningar till sina slutkunder. Signicat lösningar används av banker, finansiella institutioner och försäkringsbolag, samt även myndigheter och stora och medelstora företag i olika branscher. Signicat hanterar autentisering av användare, erbjuder elektronisk signatur, användaridentifiering och bevarande av dokument. Bland våra kunder i Sverige är Nordnet, Klarna och KRY. Läs mer på www.signicat.com

Kontaktperson

Sara Sjölund

Regionchef
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17