Account Manager/Säljare

– Vi vill inte vara störst, vi vill vara bäst. Hjärta, hög närvaro och servicenivå är vårt motto.

Vad tänker du på när vi säger ” Sveriges grymmaste kundresa”? Tänker du: spännande utmaning, detta vill jag vara med på! Känner du dessutom att det rycker i kreativiteten? Då kan vi vara en perfekt match.

Vår organisation växer i takt med att efterfrågan efter våra tjänster bara ökar. Därför är behovet stort av förstärkning inom sälj. Vi satsar långsiktigt på vår personal, vilket genererar möjligheter för dig som anställd att vara med och forma denna nytillkomna tjänst.

Arbetet som säljare innebär att tillsammans med vår Content Marketing Specialist forma och utveckla vår Marknads/Säljavdelning. Du kommer ansvara för att driva projekt och visa resultat på egen hand. Vi är en grupp säljare inom den nordiska koncernen och vi samarbetar över landsgränserna för att skapa det bästa lösningarna för våra kunder. Även om vi är många så är det bara du som i dagsläget är säljare i den svenska organisationen. Du kan luta dig mot experterna runt omkring dig, men du drivs av att arbeta med frihet under ansvar, vara självgående och resultatorienterad.

Vilka är vi?

  • “An awesome place to work”
  • Vi skapar engagemang och resultat med hjälp av nära ledare, insikt, kompetens och ny teknologi.
  • Vi sitter i ljusa lokaler på Söder
  • Ett bra ledarskap där frihet under ansvar gäller
  • Ett bolag som alltid vill vara i framkant i allt vi gör

Vem söker vi?

  • Gärna erfarenhet av redovisningsbranschen, om inte, får du gärna ha ett brinnande intresse för ekonomi
  • Behärskar Engelska flytande i tal och skrift
  • Dig som har minst 2 års erfarenhet av B2B-försäljning
  • Vet hur du ska bygga ditt nätverk på ett smart sätt
  • En härlig medarbetare som vill vara med på resan till en ännu mer framgångsrik organisation

Vi är stolta över att säga att våra anställda har de skarpaste huvudena och de varmaste hjärtan…och vi har en plats för dig.

Amesto AccountHouse startades 2004 och är bland de ledande redovisningsbyråerna i Norge. Vår Svenska del, Amesto AccountHouse AB startades 2011 och har idag 38 anställda. Bolaget förväntas växa ytterligare de närmsta åren.Företaget är en del av Amesto, en Nordisk koncern med över 1000 anställda som specialiserat sig på outsourcing av redovisning, HR och lön, IT-infrastruktur, företagssystem och analyser, rekrytering och konsultering.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kim Alm. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kim på tel: 076-525 90 16 eller via mail: kim.alm@salesonly.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. 

Kontaktperson

Kim Alm

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 16