Projektsäljare Skåne – Tarkett

Vi söker nu en relationsskapande Projektsäljare med ett stort intresse för att göra affärer och känsla för att bygga och stärka relationer med befintliga kunder och föreskrivare/arkitekter. Din huvuduppgift som Projektsäljare är att presentera och marknadsföra Tarketts produkter och golvlösningar genom att kontinuerligt besöka golventreprenörer, golvåterförsäljare och arkitekter – inom hela Skåne. Du kommer att ingå i vår säljorganisation med kontor i Malmö och tillhöra ett säljteam med kunniga och erfarna kollegor.

Din profil

För att lyckas i rollen som Projektsäljare hos oss krävs det att du är en genuin lagspelare där din personlighet är helt avgörande. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för du och dina kollegor ska kunna leverera i projekten. Du rapporterar till Team leader Commercial Sales.

Vi söker dig som:

·       Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.

·       Tycker om att arbeta i team.

·       Har erfarenhet från fältsäljarbete.

·       Är van att arbeta i projektform med andra funktioner – både internt och externt.

·       Har mycket goda säljkunskaper.

Vi erbjuder:

·       Ett utmanande arbete i en positiv och dynamisk miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.

·       Marknadsledande produkter.

·       En innovativ och mycket bred produktportfölj.

·       Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär.

·       Frihet under ansvar.

·       Tjänstebil.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765259029. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Om Tarkett

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv- och väggmaterial för såväl hemmiljö som design- och funktionslösningar för offentlig miljö. Med 36 produktionsenheter och ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2018 omsatte företaget över 2,8 mrd Euro och varje dag säljs det ca 1,3 miljoner kvm golv till kunder i över 100 länder. I produktportföljen ingår bl a trä, plast, laminat, linoleum samt textila golv. Tarkett arbetar långsiktigt med hållbarhet enligt devisen ”Doing Good Together”. Sedan 2011 tillämpar företaget principerna för Cradle to Cradle® för att skapa golvlös­ningar som har en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet. En viktig del av arbetet är att verka för utvecklingen av en cirkulär ekonomi. Tarkett är noterat på Euronext i Paris. För mer information, besök tarkett.se.

Kontaktperson

Daniel Bjerndahl

Business Unit Manager FMCG/Horeca - Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 29