Säljare Syd

Vi bygger en av Sveriges bästa arbetsplatser, vill du vara med på resan?

Wavin Sverige söker en ny säljare som gillar att göra affärer med ansvar för region Syd. Här kommer du in i en spännande förändringsbenägen organisation med glatt engagerat team. Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an nya utmaningar samt ha roligt under tiden. Du får möjlighet att arbeta på ett välkänt internationellt företag med utvecklingsmöjligheter. Se vad vi letar efter nedan och ansök idag!

OM TJÄNSTEN OCH DITT UPPDRAG:

I rollen ska du identifiera och ta kontakt med potentiella kunder, ta in beställningar och etablera nya konton genom att planera och upprätta scheman för det dagliga arbetet. Du är en närvarande relationsbyggare och förutom dina slutkunder skapar du goda relationer med byggherrar och entreprenörer m.fl under byggprocessen. Du kommer genom aktivt relationsbyggande, försäljning och service säkra Wavin Sverige som en strategisk samarbetspartner.

I helhetsansvaret för dina kunder ingår allt i det dagliga arbetet med kundbesök, förfrågningar, offertarbete och såklart att komma till avslut! Du kommer leverera en hög grad av service och rapporterar till försäljningschefen Wavin Sverige. I samarbete med marknads- och försäljningsteamet ordnar du kundaktiviteter, mässor och andra lösningar som bidrar till fokus på kunderna.

Du utgår ifrån hemmakontor och vi ser med fördel att du bor i Malmö. Bor du i någon av de närliggande städerna är vi naturligtvis öppna för det då du som person är viktigare för oss än val av placeringsort.

Arbetet innebär resande och uppskattningsvis ca 30-40 övernattningar per år. Stor del av aktiviteterna är riktade till Syd vilket gör att du kommer förhålla dig till de södra delarna. Men det krävs full flexibel mindset. Om det innebär att du tar morgonflyget från Malmö till Stockholm för att träffa en potentiell kund, med övernattning i huvudstaden, känns inte det omständligt utan naturligt. Du ser det som en omväxling.

Du som söker tjänsten som Säljare till Wavin i Syd:

OM DIG – Egenskaper & Erfarenheter:

·        Driven, resultatorienterad person som älskar försäljning.

·         Ett par års säljerfarenhet mot stora komplexa kunder och dokumenterad framgång som säljare.

·        Förtroendeingivande och lätt för att knyta kontakter och skapa relationer.

·        Du tar egna initiativ och hittar nya lösningar när du ställs inför utmaningar.

·        Minst gymnasieutbildning, gärna någon påbyggnad inom försäljning.

MERITERANDE KOMPETENS

·        Erfarenhet inom VVS- och VA-branschen.

Vidare är du en god kommunikatör, strukturerad, välorganiserad och trivs med ett självständigt arbete. Som person är du ansvarsfull och får saker gjort. Viktigast av allt är ditt positiva sätt som tar dig framåt!

Varför vill du arbeta på Wavin? Vi erbjuder ett spännande, omväxlande och utmanande arbete i en internationell miljö. Du blir del av ett engagerat team med stor personlig utveckling. Om beskrivningen passar in på dig, vänta inte. Skicka in din ansökan redan idag!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Theresia Årestad. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

VI ÄR WAVIN:

Wavin grundades 1959 och har sitt huvudkontor strax utanför Eskilstuna. Företaget finns etablerat i 25 europeiska länder och är i en spännande utvecklings- och tillväxtfas. Wavin är en del av som är världens största platsrörsproducent. I Sverige är det ca 100 anställda.

På Wavin är vi ett team av engagerade medarbetare som är vår främsta styrka, vilket också är grunden till Wavins succé. Wavin-koncernen är i en spännande utveckling, där förändringar och tillväxt är en naturlig del av vardagen.

Kontaktperson

Theresia Årestad

Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 620 29 28