Teknisk Säljare Logistic system till Jungheinrich

I din roll som teknisk säljare har du en viktig roll i Jungheinrich säljorganisation. Du ansvarar för försäljningen av systemtruckar, dvs smalgångstruckar och plocktruckar, ställage, AGV, IPC/UPC och WMS/RDT samt övriga tjänster som finns i LS (logistic systems) produktportfölj.

Du genomför sambesök och har ett nära samarbete med distriktsäljarna i landet med stor fokus i Stockholm samt bearbetar leads som kommer från distriktsäljarna och marknad. Dina kunder är lagerhållande och/producerande verksamheter i Sverige. Till din hjälp finns bred intern stöttning för att du ska lyckas i rollen. Du har ett gemensamt budgetansvar med hela teamet och ni arbetar mot gemensamma mål. Stor del av din tid blir ute på fältet, där du bygger starka relationer med kunder, förstår deras behov och pratar helhetslösningar.

Du rapporterar till din Försäljningschef och ingår i ett team på 5 personer över Sverige och samverkar med bland annat distriktsäljare, säljstöd och projektledare. Du utgår från vårt nya kontor i Stockholm.

Erfarenheter och förmågor – Om dig

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din karriär och nu vill ta klivet in i ett spännande internationellt företag. För att lyckas hos oss ser vi att du: 

  • Du har god förståelse för branschen och du har tidigare arbetat med teknisk lösningsförsäljning i minst 3 år, branscherfarenhet är meriterande.
  • Produktsortimentets karaktär triggar dig och du har stort tekniskt intresse och förståelse.
  • Är självdrivande, samtidigt som att du är en god kollega och gillar att arbeta tillsammans Ditt team och övriga kontaktytor i organisationen.
  • Trivs med att ha ett rörligt arbete som innebär ansvarstagande, engagemang och målfokus. 

Varför Jungheinrich? – Vi erbjuder

  • En spännande tjänst i ett internationellt tillväxtföretag som levererar service på extremt hög nivå, fungerande logistik, samt hållbarhetstänk och spjutspetsteknologi med nya och innovativa lösningar.
  • Goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
  • Ett affärsdrivet team med engagerade medarbetare, framgången kommer genom samarbete.
  • Ett modernt ledarskap som genomsyrar korta beslutsvägar, sunda grundvärderingar, frihet under ansvar, tillit och ett genuint intresse av människan.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova och researcher Ann Danielsson. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan nu! Intervjuer sker under vecka 18-20. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 076-000 18 10 eller Ann på tel: 076-620 29 23. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Om Jungheinrich

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 125 000 truckar. Företaget har totalt ca 18 000 anställda och en omsättning på 4 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 175 medarbetare samt en omsättning på +500 miljoner kronor.

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Örebro och Sundsvall. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. www.jungheinrich.se 

Kontaktperson

Ann Danielsson

Researcher
Stockholm
+46 (0)76 620 29 23

Shahnoza Ibragimova

Ansvarig Syd - Senior Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 000 18 10