Account Manager

Vi på Swoother brinner för att skapa ökad försäljning, effektivare verksamhet och bättre service åt våra kunder. Genom att digitalisera beställning, betalning och logistik i din restaurang skapar vi utrymme för bättre service, lönsamhet och dialog med slutkonsument. Det är vad vi tror på.

Just nu går förändringen och digitaliseringen snabbt inom samtliga branscher, restaurang och eventmarknaden är inget undantag. Vi tror att viktiga element för morgondagens kunder är tid, information och smidiga betalningar. Samtidigt som man skall vara en del av digitaliseringen är det lika viktigt att sticka ut. Därför tror vi på kundunika appar för restauranger och event / arenaföretag.

Är du en driven säljare ända ut i fingerspetsarna som vill vara med på denna resa från start. Swoother är ett nystartat techbolag med stora planer på expandering. Dina uppgifter kommer bestå i att identifiera och prospektera nya kunder, genomföra kundmöten där du demonstrerar lösningen och du är även delaktig i implementationen. Du kommer att arbeta självständigt med stor möjlighet att styra över din egen tid. För rätt person kan denna tjänst innebära stora möjligheter till utveckling inom företaget inom en snar framtid. Dina kunder kommer främst vara restauranger och arenor.

Swoother söker dig som:

  •      Älskar att göra affärer
  •       Är självgående och orädd
  •       Har ett par års vana av B2B försäljning
  •       Som vill arbeta på ett företag vars kultur andas sälj, innovation och förändring

Swoother erbjuder:

  •      Att få komma in i bolaget i en uppstartsfas
  •       Stora möjligheter till frihet att styra din egen tid
  •       Att arbeta med en innovativ lösning som är framtiden inom restaurangbranschen.
  •       Möjlighet att få utvecklas i en start-up-miljö med ett starkt entreprenörskap och stora och snabba expansionsplaner

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Ulrika Gerle. Önskas ytterligare information når du Ulrika på 076-620 29 40 eller via mail: 

ulrika.gerle@salesonly.se. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Kontaktperson

Ulrika Gerle

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 620 29 40