Säljare – Account Manager Colocation

Binero Group expanderar kraftigt och Binero Solutions bygger därför upp en ny supervass säljavdelning som ska ta oss in i framtiden.

Har du tidigare erfarenhet av b2b-försäljning av IT-tjänster? Förstår du colocation på djupet och kan förklara fördelarna på ett enkelt sätt för kunden? Drivs du av att förmedla hållbara och klimatsmarta lösningar? Då är du säljaren vi söker för placering på vårt huvudkontor i Stockholm.

Hos oss på Binero Group händer det massor av spännande saker. Vi har nyligen flyttat till ett helt nyrenoverat kontor i Alviks Strand med direkt utsikt mot Stockholms inlopp. Dessutom lanserade vi Binero.Cloud – det helsvenska och klimatsmarta alternativet till de amerikanska molnjättarna. Som om det inte räckte så har vi under 2018 också byggt ett av världens absolut modernaste och miljövänligaste datacenter norr om Stockholm, där vi erbjuder våra kunder högpresterande moln-, server- och colocation-tjänster. Och det är där du kommer in i bilden.

Vi erbjuder:

Hos oss ingår du i en företagskultur som ständigt fokuserar på kundnytta, vilket vi är övertygade om är nyckeln till tillväxt både för våra kunder, vårt bolag och för dig som individ. Hos oss finns goda möjligheter för dig att utveckla både din säljförmåga, din tekniska kompetens och att ta kliv uppåt i din karriär! Var med och skapa magi och fortsätt bygget av ett Sveriges ledande och mest spännande IT-bolag – tillsammans med människor som älskar sitt arbete. Vi har kul på jobbet och vill att du ska trivas! Vår värdegrund:

 • Vi respekterar varandra
 • Vi delar med oss av vår kunskap
 • Vi uppmuntrar varandra när vi gjort något bra
 • Vi stöttar varandra
 • Vi firar när vi når framgångar

Om tjänsten

Ditt fokus kommer att vara försäljning av colocation-tjänster där du äger hela säljprocessen från kartläggning och prospekting till att ro affärer i hamn Som säljare hos oss arbetar du med att utforma lösningar som bidrar till högsta möjliga kundnytta baserat på kundens krav och vår expertis. För att förstå och leverera rätt IT-lösningar och förstklassig service kommer du kontinuerligt delta i interna och externa vidareutbildningar inom IT. Du kommer arbeta nära försäljningschefen och andra relevanta resurser i teamet – vilket skapar trygghet för dig i din roll, och gör det lättare för dig att alltid hitta bästa tänkbara lösning för kunden.

I rollen som säljare kommer du:

 • Bearbeta prospekt
 • Bearbeta inkomna leads från nya kunder
 • Driva försäljningen och självständigt föra dialog med kunden
 • Planera, genomföra och följa upp kundbesök
 • Arbeta fram lösningsförslag utifrån dialog med kund och hjälp av kollegor
 • Presentera, förhandla samt driva affärer till avslut
 • Delta i marknadsaktiviteter och säljkampanjer

Om dig

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av b2b-försäljning inom IT-branschen, helst med inriktning mot colocation- och serverlösningar

 • Branscherfarenhet och förståelse av infrastruktur som tjänst (IaaS) Molninfrastruktur
 • Erfarenhet av B2B sälj
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Körkort
 • Starkt meriterande att ha erfarenhet av co location
 •  Meriterande med universitetsutbildning eller motsvarande

Du är tävlingsinriktad, har högt ställda mål och är övertygad om att hårt arbete lönar sig. Du ser alltid till kundens bästa. Du arbetar självgående men har även lätt för att samarbeta i såväl försäljningsteamet som i tillfälliga konstellationer. Du gillar hög aktivitetsnivå, ett tydligt fokus på rätt saker och förstår att många möten med kunder, fysiska eller digitala, är vägen till bättre affärer. Du anser också att det är viktigt att analysera och följa upp ditt arbete för att öka och förbättra din träffsäkerhet. Vi förväntar oss, och uppmuntrar, att du kommer med idéer och nya tankar kring försäljningen och dess processer för att utveckla bolaget och dig själv.

Nyfiken på tjänsten? Välkommen att söka!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Sara Sjölund. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på mail: sara.sjolund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande med start vecka 16.

Binero Solutions är specialister inom moln-, hosting-, drift- och klienttjänster. Vi tillhandahåller tjänster både fysiskt på plats hos kunden, i molnet eller via hybridlösningar. Fokus ligger på säkerhet, tillgänglighet och flexibilitet som paketeras på ett enkelt och förståeligt sätt för kunden. Binero Solutions utgörs idag av varumärkena Externit, Levonline, Crystone och Space2u. Tillsammans skapar vi ett unikt erbjudande med det bästa från våra egna datacenter kombinerat med molnlösningar och infrastrukturlösningar med möjlighet att koppla samman lokala kontor direkt i molnet. Vi tillhandahåller med andra ord ett komplett utbud av IT-tjänster för såväl det lilla som det stora företaget, och erbjuder support både på plats hos kunden och via vår kompetenta servicedesk.

 

Kontaktperson

Sara Sjölund

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17