Försäljningschef inom IT Infrastruktur

Binero Group är ett företag med hållbarhet och infrastruktur som fokus och söker nu en ny försäljningschef! Binero Group expanderar kraftigt och Binero Solutions bygger därför upp en ny supervass säljavdelning som ska ta oss in i framtiden. Är du rätt försäljningschef för uppdraget, nyfiken och vill veta mer?

Har du tidigare erfarenhet av b2b-försäljning av IT-tjänster? Har du tidigare erfarenhet av att leda och driva ett team? Drivs du av att förmedla hållbara och klimatsmarta lösningar och bygga vidare en säljavdelning? Då är du försäljningschefen vi söker för placering på vårt huvudkontor i Stockholm.

Hos oss på Binero Group händer det massor av spännande saker. Vi har nyligen flyttat till ett helt nyrenoverat kontor i Alviks Strand med direkt utsikt mot Stockholms inlopp. Dessutom lanserade vi Binero.Cloud – det helsvenska och klimatsmarta alternativet till de amerikanska molnjättarna. Som om det inte räckte så har vi under 2018 också byggt ett av världens absolut modernaste och miljövänligaste datacenter norr om Stockholm, där vi erbjuder våra kunder högpresterande moln-, server- och colocation-tjänster. Och det är där du kommer in i bilden.

Vi erbjuder:

Hos oss ingår du i en företagskultur som ständigt fokuserar på kundnytta, vilket vi är övertygade om är nyckeln till tillväxt både för våra kunder, vårt bolag och för dig som individ. Hos oss finns goda möjligheter för dig att utveckla både din säljförmåga och din tekniska kompetens och att ta kliv uppåt i din karriär! Var med och skapa magi och fortsätt bygget av ett Sveriges ledande och mest spännande IT-bolag – tillsammans med människor som älskar sitt arbete. Vi har kul på jobbet och vill att du ska trivas! Vår värdegrund:

  • Vi respekterar varandra
  • Vi delar med oss av vår kunskap
  • Vi uppmuntrar varandra när vi gjort något bra
  • Vi stöttar varandra
  • Vi firar när vi når framgångar

Om tjänsten

Ditt fokus kommer att vara att leda din säljavdelning med idag 3 säljare. Coacha, driva, budgetsätta med fullt lönesättande ansvar för din grupp. Du rapporterar till VD. Utöver att driva teamets försäljning drivs du av att vara operativ och själv bedriva egen försäljning och bygga pipe med fokus på sälj av colocation-tjänster. Du kommer arbeta nära VD och andra relevanta resurser i organisationen. DU ingår i ledningsgruppen.

Om dig

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av b2b-försäljning inom IT-branschen, helst med inriktning mot colocation- och serverlösningar. Du har även erfarenhet av att leda ett säljteam.

  • Erfarenhet av att leda ett team/säljansvar
  • Branscherfarenhet och förståelse av infrastruktur som tjänst (IaaS) Molninfrastruktur
  • Erfarenhet av B2B sälj
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Körkort

Du är en sann människokännare med en coachande stil. Rak, tydlig och en person som vågar ställa krav. Som försäljningschef och ledare är du innovativ, självgående team player. DU har god kommunikativ förmåga och kan hantera relationerna mellan leverans och drift. Du är en behärskad och kontrollerad affärsfokuserad ledare. 

Vi förväntar oss, och uppmuntrar, att du kommer med idéer och nya tankar kring försäljningen och dess processer för att utveckla bolaget och dig själv.

Nyfiken på tjänsten? Välkommen att söka så berättar vi mer om vilket bolag det gäller!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Sara Sjölund. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på mail: sara.sjolund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Binero Solutions är specialister inom moln-, hosting-, drift- och klienttjänster. Vi tillhandahåller tjänster både fysiskt på plats hos kunden, i molnet eller via hybridlösningar. Fokus ligger på säkerhet, tillgänglighet och flexibilitet som paketeras på ett enkelt och förståeligt sätt för kunden. Binero Solutions utgörs idag av varumärkena Externit, Levonline, Crystone och Space2u. Tillsammans skapar vi ett unikt erbjudande med det bästa från våra egna datacenter kombinerat med molnlösningar och infrastrukturlösningar med möjlighet att koppla samman lokala kontor direkt i molnet. Vi tillhandahåller med andra ord ett komplett utbud av IT-tjänster för såväl det lilla som det stora företaget, och erbjuder support både på plats hos kunden och via vår kompetenta servicedesk.

Kontaktperson

Sara Sjölund

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17