Säljledare till Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Som säljledare hos oss på Ahlsell utvecklar du försäljning och människor genom att involvera, lyssna, visa förtroende, ge utmaningar, bekräftelse och feedback. Du skapar en lång- och en kortsiktig plan som du driver med stort affärsfokus, förståelse och uthållighet. Du fattar beslut som stödjer företagets vision och mål.

Du leder, fördelar och utvecklar det dagliga arbetet utifrån affärsplan, säkerställer att aktivitetsplaner skapas och efterföljs så att övergripande affärs- och aktivitetsmål uppnås. Du leder och coachar ditt säljteam och tillsammans utvecklar ni löpande samarbetet med övriga segment, butiksorganisationen och butiksförsäljningen.

Som Säljledare för distriktet har du också en egen säljroll för några få stora välrenommerade kunder inom ditt segment där du driver affärer för ”One Ahlsell”. Du utgår ifrån vårt nybyggda, moderna kontor i Göteborg och rapporterar direkt till din Försäljningschef.

VI ERBJUDER: 

 • Ett attraktivt anställningspaket och en nyckelroll i vår säljorganisation 
 • En gedigen introduktion, sociala, kompetenta kollegor och stimulerande jobb  
 • Personlig utveckling i en stabil koncern där vi också satsar på våra anställda 
 • En plats i ledningsgruppen där du bidrar och förstärker med frågor och idéer
 • En kompetenspräglad, fartfylld, kul och utvecklande arbetsmiljö 

OM DIG – ERFARENHETER & EGENSKAPER

 • Fem års försäljningserfarenhet B2B inom byggbranschen eller i snarlik affär
 • Värdesätter långsiktiga medarbetar- och kundrelationer och är bekväm i att skapa resultat via andra
 • Konsultativ i behovsinventering och driver team och försäljning strukturerat framåt
 • Handlingskraftig och effektiv med god ekonomisk förståelse
 • Resultatinriktad och modig och agerar genom konsultativa frågor
 • Förtroendeingivande och förstår snabbt medarbetares och kunders utmaningar
 • En lagspelande ledare som känner igen sig i Ahlsell värderingar: Ansvar, öppenhet och enkelhet

För att lyckas i rollen som Säljledare på Ahlsell tror vi att du kommer från byggbranschen. Vi strävar också efter att vara modiga, så kommer du från angränsande bransch och känner igen dig i annonsen, ansök gärna!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Anna-Maria Engdahl. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta henne på tel: 0760 – 00 18 67. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson

Anna-Maria Engdahl

Regionchef
Göteborg
+46 (0)76 000 18 67