Innesäljare till Ahlsell – avdelning Kyl

Vill du få en viktig roll som innesäljare hos en marknadsledande grossist, samt möjlighet att bidra till att göra våra kunders vardag enklare? Som innesäljare på Ahlsell levererar du service och rådgivning i världsklass tillsammans med Sveriges största säljkår. Vi har en plats för ett välkommet tillskott i vårt stolta och proffsiga säljteam för avdelning kyl i Uppsala– är det du? Välkommen till Ahlsell!

Om rollen & Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Som innesäljare blir du en viktig del i vår organisation och du kommer du att ingå i ett professionellt och sammansvetsat säljteam om 5 personer. Genom hela affärsprocessen har du ett nära samarbete med utesäljarna och axlar därmed den viktiga uppgiften att ge våra kunder bästa tänkbara service och rådgivning. Hos oss erbjuds ett spännande och omväxlande jobb i branschens ledande och mest framgångsrika bolag.

Din vardag består i att per mail och telefon hjälpa och vara rådgivande gentemot våra kunder när det kommer till produktval och information, offerter, beställning och orderhantering. Du kommer även vara delaktig i upphandlingar, upprättande av avtal samt ha mycket leverantörskontakter.

Hos oss finns bara möjligheter och du kommer tillsammans med dina kollegor forma vår fortsatta framgångsresa. Vill du vara med?

Vårt erbjudande till dig:

Detta är en ypperlig chans att få representera en marknadsledande grossist. Vi på Ahlsell är måna om våra medarbetare och har därför genom åren skapat en god och trivsam atmosfär. Vi är ett tight team som har kul tillsammans och bryr oss om varandra. Vi sitter tillsammans med övriga avdelningar på vårt kontor i Uppsala. Ahlsell är en trygg arbetsgivare och hos oss får du möjligheten att sälja och representera en mängd högkvalitativa produkter.

Du får:

  •  en gedigen introduktion & löpande produktutbildningar
  • möjlighet till personlig utveckling inom koncernen – vi satsar på våra anställda!
  • varierande och stimulerande arbetsuppgifter
  • en kompetenspräglad och fartfylld arbetsmiljö
  • en nyckelroll i vår säljorganisation

Om dig – erfarenheter & egenskaper:

För att lyckas i den här rollen bör du ha branscherfarenhet från Kyl, meriterande om du även har kunskap inom VVS – kanske har du jobbat som kylinstallatör? Vi ser gärna att du har kylteknisk utbildning på minst gymnasial nivå. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och vi söker dig som är ansvarsfull, öppen och engagerad. Du arbetar metodiskt och gillar faktiskt administrativa uppgifter! Din insats som social teamspelare är lika viktig som din förmåga att arbeta självständigt med högt tempo och eget driv.

Viktigt för rollen i korthet:

  • erfarenhet av arbete inom Kyl
  •  minst gymnasieexamen
  • svart bälte i administrativa uppgifter
  • struktur & noggrannhet

Gör den här annonsen dig nyfiken? Sök tjänsten redan nu!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kim Alm. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kim på tel: 0765-25 90 19 eller via mail: kim.alm@salesonly.se. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan nu! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Om Ahlsell

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 30 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna.

Kontaktperson

Kim Alm

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 16