Säljare / Account Manager av sjömat mot DVH

Lerøy Seafood söker branscherfaren säljare med sinne för affärer och smak för sjömat!

Lerøy erbjuder en energifull miljö med kompetenta kollegor och kvalitetsprodukter. Nu har du möjlighet att tillsammans med drivna och yrkesstolta kollegor, arbeta som säljare i ett expansivt företag och vara med på en resa hos en marknadsledare som levererat smakfull sjömat sedan 1899. 

Om Lerøy Seafood & rollen som säljare / Account Manager hos oss

Som Säljare av fisk mot DVH är din uppgift att ansvarsfullt driva hela säljprocessen; från produktutveckling av sjömatslösningar till lansering, försäljning och uppföljning, samt daglig administration och orderhantering. Din roll blir att utveckla befintliga, samt bearbeta nya kunder. Du arbetar självständigt och ansvarar för att uppnå budget och uppsatta mål. Du ska lära känna dina kunder och deras kunders köpbeteende, för att kunna möta din kunds förväntningar och utveckla deras affär framgångsrikt.

Du bearbetar dagligvaruhandeln; mataffärer och fiskbilar över hela Sverige och en del resor till dina kunder kan förekomma. Din arbetsplats är på Lerøy Seafoods kontor i Göteborgs Fiskhamn.

Du kommer att ingå i ett härligt säljteam och för att trivas hos oss ser vi att du kan bidra till god stämning, lönsamma affärer och nöjda kunder. Precis som oss, hoppas vi att du som söker har passion för fisk och ett genuint intresse för matlagning!

Vi erbjuder dig

En trygg och marknadsledande arbetsgivare, som sålt smakfull sjömat sedan 1899 – fin storytelling till dina kunder, eller hur? Vi betraktar oss som ett expansivt och spännande företag på marknaden med innovativa lösningar. Du får ingå i en positiv miljö, med högt tempo, härlig puls och massor av kreativ matglädje. Rollen som säljare hos oss är utmanande och samtidigt väldigt inspirerande. Du kommer omges av positiva kollegor med starkt säljdriv och mycket energi, säkert precis som du själv har. Med frihet under ansvar ges du möjlighet att vara med och driva Lerøy tillväxt i Sverige!

  • Marknadsledande arbetsgivare med historia sedan 1899
  • En expansiv och innovativ arbetsplats
  • Positivt klimat med mycket arbetsglädje och fin gemenskap
  • Frihet under ansvar i din roll som säljare

Om dig – Egenskaper & erfarenheter

För att bli vår nästa framgångsrika säljare ser vi att du gillar högt tempo, har en naturlig fallenhet för struktur och systematiskt säljarbete. Vidare söker vi dig med 2-3 års erfarenhet från uppsökande B2B-försäljning, gärna med telefonen som ditt främsta verktyg. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av att sälja färskvaror till dagligvaruhandeln, då vikten av förståelse för dina kunders behov och köpprocess är stor.

Som person är ser vi att du är en god relationsbyggare och har en stark vilja att lyckas. Målfokuserad, ambitiös, lojal och nyfiken är egenskaper som beskriver dig. För att trivas och uppnå goda resultat gillar du att pendla mellan snabba administrativa uppgifter och att arbeta utvecklande och långsiktigt med dina kunder. Du är resultatinriktad och motiveras av att lyckas – att göra affärer är din passion!

Viktigt för rollen i korthet

  • 2-3 års erfarenhet från B2B-försäljning
  • Dokumenterat goda säljresultat
  • God IT-vana; gärna från Visma affärssystem, Qlick View, Basware och Office365
  • Positiv, proaktiv, kreativ, ihärdig, strukturerad och tålmodig
  • En genuin relationsbyggare som gärna levererar över förväntan

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa, på tel: 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer under vecka 14 och 15, därför vill vi ha din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen!

Om Lerøy Seafood

Vår resa startade år 1899 då fiskaren Ole Mikkel Lerøyen rodde in sin fisk och sålde på marknaden i Bergen på Norges västkust. Idag är Leröy en av de största leverantörerna av sjömat i Norden samt en av de största i världen på odling av lax. Vi äger hela värdekedjan på lax från fiskrom via uppfödning till slakt och färdigbearbetade produkter. Det ger oss en unik kontroll över vår kvalitet och spårbarhet i alla skeden.

Vi ser oss som specialister på att leverera fisk och skaldjur till restaurang, storhushåll och cateringföretag. Vårt team ser till att den bästa kvaliteten finns på plats och snabbt kommer ut till våra kunder.

Ett innovativt produktteam samarbetar med Sveriges bästa kockar och utvecklar unika produkter som gör det enkelt och lätt att äta god fisk hemma. Leröy är en komplett leverantör av fisk- och skaldjursprodukter till både detaljhandeln och restaurang & storhushåll. Vår verksamhet omfattar distribution av färska och frysta fiskprodukter samt en produktion av högförädlade kylda fisk- och skaldjursdelikatesser som rökt lax, skaldjur i lake och sallader. Leröy äger hela värdekedjan på lax från fiskrom via uppfödning till slakt och färdigbearbetade produkter. Det ger oss en unik kontroll över vår kvalitet och spårbarhet i alla skeden. Leröy arbetar kontinuerligt med att skapa nya innovativa produkter och lösningar till marknaden. Vårt mål är “Creating Tasteful Solutions” och vår framtidsvision är “Leröy i alla kök”. Läs mer om Leröy www.leroy.no

Kontaktperson

Kajsa Sandén

Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)73 521 65 31