Distriktsäljare Bygg till Ahlsell

Vill du anta den spännande utmaningen att representera en av Sveriges största grossister inom byggsektorn? Ahlsell stärker sin säljavdelning med en Distriktsäljare till området Bygg i Borås.

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Som Distriktsäljare ansvarar du för att utveckla Ahlsellaffären och skapar lönsamma kundrelationer inom ditt kundsegment och verkar för ”One Ahlsell”. Du driver hela säljprocessen, från att ta fram kundplaner, prospektera och boka möten, till att skriva avtal och följa upp dina kunder. Din portfölj innehåller flera av marknadens starkaste varumärken och till din hjälp har du ett team med kunniga och kundorienterade kollegor.

Våra kunder innefattar allt från den enskilda byggaren till stora aktörer. Placering är i Borås och du rapporterar direkt till Försäljningschefen.

VI ERBJUDER: 

  • ett attraktivt anställningspaket och en nyckelroll i vår säljorganisation 
  • en gedigen introduktion, sociala, kompetenta kollegor och ett stimulerande jobb  
  • personlig utveckling inom en stabil koncern där vi också satsar på våra anställda en kompetenspräglad och fartfylld arbetsmiljö 

OM DIG – ERFARENHETER & EGENSKAPER

Vi värdesätter och ser fram emot en medarbetare med stark, självgående, motor. Du motiveras av att hitta nya vägar för att utveckla din kunds affär och har förmågan att se lösningar som skapar effektivitet och lönsamhet.

För att lyckas i rollen som Distriktsäljare på Ahlsell har du några års erfarenhet från försäljningen inom byggbranschen.

Vi söker dig med stort affärsfokus och som värdesätter långsiktiga kundrelationer. Du är van vid att skapa resultat genom handlingskraftig, effektiv och strukturerad bearbetning av kunder och prospects.

VIDARE SER VI GÄRNA ATT DU HAR:

  • Vana att arbeta konsultativt och lösningsfokuserat och drivs av att skapa starka, långsiktiga relationer
  • Resultatinriktad – Du gillar att utmana dina kunder, är duktig på att ställa rätt frågor och har modet att finna nya vägar till framgång.
  • Analytisk & strukturerad, med god ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika lösningar för kund.
  • Relationsorienterad & lyhörd – Stark vilja att göra affärer, med fokus på förtroende och att förstå kundens verklighet.
  • En lagspelare som trivs med att arbeta i en fri och ansvarstagande roll, med tydliga mål.
  • Arbetar du även efter Ahlsell värderingar: Ansvar, öppenhet och enkelhet, tycker vi att du ska söka redan idag!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helen på tel: 0723 – 02 82 51 eller via mail: helen.rubin@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

Kontaktperson

Helen Rubin

Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)72 302 82 51