Researcher/Kandidatansvarig Stockholm

Mitt namn är Kristin och jag är ansvarig för våra Researchers på SalesOnly – en del av Wise Group! Utöver det är jag senior rekryteringskonsult och älskar, precis som alla mina kollegor på SalesOnly, försäljning och människor. Tillsammans med vår oerhört drivna och skillade Researcher, Olof (din kommande kollega!) söker jag nu efter en ny teammedlem till Sveriges bästa och roligaste team!

Rollen som researcher är spännande, krävande, kreativ, lärorik, utvecklande och man är verkligen navet i rekryteringsarbetet tillsammans med rekryteringskonsulterna. Jag vet, för jag har själv haft rollen i drygt 2 år när jag började på SalesOnly.

För att lyckas i rollen som researcher hos oss på SalesOnly behöver du vara nyfiken, allmänbildad, ha en intellektuell höjd, ha förmågan att snabbt omvandla information, kunna kvalificera kandidater, ha ett intresse för affärer och kunna kommunicera på olika nivåer. Som researcher är du en social kameleont som kan kommunicera med professionalism och värme samt du är en naturlig varumärkesambassadör för SalesOnly i allt du gör.

Du kommer vara en nyckelperson i våra rekryteringsprocesser och du blir involverad i de case som är extra utmanande och komplexa. Dina dagar kommer huvudsakligen bestå av kravspecifikationer ute hos kund, search, kvalificering av kandidater, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Som researcher har man en unik möjlighet att bygga och utveckla sitt nätverk – jag har fortfarande kontakt med flera kandidater jag träffade 2012 när jag började!

Vilka är vi?

Vi har galet roligt på jobbet! Vi skrattar mycket, vi stöttar varandra, vi bollar idéer och utbyter kunskap med varandra. Vi firar framgång såväl som vi är transparenta när det går fel. För det gör det ibland när man jobbar med människor. Vi är ett gäng som gillar att prata och diskutera, vi tar rätt mycket plats och vi har väldigt stora hjärtan.

Jag får ofta frågan vad som gör oss unika i denna djungel av rekryteringsföretag. Brukar då svara att vi inte har någon patenterad rekryteringsprocess, vi har inga unika steg och det är knappast så att vi har ensamrätt till alla säljare och försäljningschefer på marknaden. Jag skulle ljuga om jag sa det.

Det som däremot gör oss unika är värdet vi fyller våra rekryteringsprocesser med för våra kunder och kandidater. Vi är konsultativa på riktigt. Vi vågar utmana, vi tar oss inte an uppdrag vi tror att vi inte kan lösa, vi är oerhört måna om våra kandidater, vi har hög yrkesstolthet och vi bidrar med all den kunskap vi får om marknaden genom alla våra samtal med kunder och kandidater varje dag. Hur lyckas vi med detta då? Jo, vi är specialister på riktigt! Vi kan affärer. Vi kan försäljning. Vi vet hur man kvalificerar säljare och försäljningschefer för det är det enda vi gör hela dagarna. Vi vet vilka frågor vi ska ställa, vi är relevanta och vi bemöter alla personer med respekt!

Du kommer jobba tillsammans med oss på vårt fina huvudkontor i andra Hötorgshuset där vi sitter tillsammans med våra systerbolag i koncernen, Wise Group.

Vem är du?

Ja, förutom det jag skrev tidigare så tror jag att du har en känsla av att vilja hitta ditt rätta sammanhang där du får blomma! Jag tror att du har någon typ av eftergymnasial utbildning, ett par års arbetslivserfarenhet och erfarenhet från rekryteringsarbete. I övrigt vill du bidra till ett värde för organisationen genom din business-smartness, du har massor av energi och målmedvetenhet och du vågar ta egna initiativ.

Får denna annons ditt hjärta att slå ett extra slag? Då ska du söka idag! Hittar vi rätt person vill vi gärna komma i mål så snabbt som möjligt, men det viktigaste är att det blir rätt. Vi ser fram emot att höra från dig.

Varmt välkommen med din ansökan eller slå mig en signal/texta mig på 076-0001889 eller Olof på 0739-613004. Det går också bra att maila mig eller Olof på kristin.axelsson@salesonly.se, alt olof.lindmark@salesonly.se.

Kontaktperson

Olof Lindmark

Kundansvarig Researcher
Stockholm
+46 (0)73 961 30 04

Kristin Axelsson

Head of Researchers & Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)76 000 18 89