Key Account Manager med teamledaransvar

Det moderna tillväxtbolaget Stratsys erbjuder dig en utvecklande roll som Teamledare och KAM, för affärsområdet Cities. Vår vision är att förenkla arbetslivet för våra kunder genom vårt molnbaserade verktyg för effektiv strategisk planering. Hos oss finns bara möjligheter och du kommer tillsammans med ditt team forma vår fortsatta framgångsresa. Vill du vara med?

Stratsys är en SaaS-lösning, en molnbaserad plattform som möjliggör ett effektivt arbete kring allt som kan planeras, mätas eller följas upp. Detta kan t.ex. innefatta verksamhetsplanering, intern kontroll eller ert arbetsmiljö- eller hållbarhetsarbete. Det är ett transparent verktyg där varje användare kan känna sig delaktig i den helhet ni skapar tillsammans. Smidigt och enkelt, precis så som arbetslivet borde vara.

Om rollen och Stratsys

Vår affärsorganisation jobbar tillsammans med kunden hela vägen. Allt ifrån första kontakten till implementering, utbildning och strategisk utveckling med kunden. Vår kundbearbetning sker i olika branschområden och du kommer att fokusera på den del som riktar sig gentemot kommuner och kommunala bolag, Cities.

I din roll som Key Account Manager ansvarar du för ett antal större kundkonton och breddning av affären kring dessa. Du är frekvent ute hos kund och sätter strategier för affärsområdet framåt. Utöver din roll som operativ och strategisk KAM med kunder i Västra Götalands regionen, agerar du även som Teamleader för Cities KAM-team i Göteborg. Rollen innebär ledaransvar men inte personalansvar och du ansvarar för regionens resultat genom att coacha, utveckla samt vara ett närvarande stöd för teamet. Vi på Stratsys tror på en platt organisation och vi sätter gemenskap och att ha roligt på vår tillväxtresa högt på agendan.

Ditt team består av 3 kundansvariga och ni sitter tillsammans med övriga Stratsys-familjen i våra superhärliga, moderna lokaler centralt i Göteborg. Kanske kommer du lära känna dina nya kollegor över en kaffe på vår takterass, med Eriksbergs kranar och Göta älv i bakgrunden?

Vårt erbjudande till dig!

Hos oss får du möjlighet att få ägna dig åt din egen försäljning i en attraktiv Key Account Manager-roll samtidigt som du med din positiva attityd, kompetens och karisma utvecklar och bidrar till att teamet blomstrar. Hos oss på Stratsys är det viktigt att ha kul på jobbet och det har vi verkligen – kolla gärna in vår Instagramsida för en inblick i hur det är att jobba hos oss! Du får chansen att längta efter måndagar, samtidigt som vi som arbetsgivare är måna om att våra medarbetare hittar balansen mellan jobb och fritid. Vi gör kul saker tillsammans och vi vill ha med dig i vårt gäng!

Du får:

  • En attraktiv roll som Key Account Manager med teamledaransvar
  • Kul på jobbet i vårt spännande tillväxtbolag!
  • Förmånliga villkor och en fast, marknadsmässig lön

Vem är du?

Dina kvalitéer och kompetenser är viktigare än erfarenhet som ledare. Du drivs verkligen av att vara en del i andras framgång och delar gärna med dig av dina erfarenheter. Som person är du prestigelös och du vill göra dina kollegors arbete både roligare och enklare – på det sättet blir du ett föredöme och lever samtidigt vår kultur.

Du har jobbat med tjänste- eller lösningsförsäljning inom B2B i minst 5 år – med fördel som KAM inom SaaS eller IT mjukvara/SW. Självklart har du svart bälte i affärsmannaskap och komplexa säljprocesser, så att du kan utveckla och förfina både ditt och ditt teams arbetssätt. Har du jobbat mot offentliga kunder är det meriterande.

Du har:

  • Minst 5 års B2B-erfarenhet
  • Kvalitéer och egenskaper som utgör en föredömlig, inspirerande ledare.
  • Erfarenhet från tjänste- eller lösningsförsäljning (IT, SW, cloud, SaaS)

Får den här annonsen ditt hjärta att slå ett extra slag? Då ser vi fram emot din ansökan – du är bara ett klick bort!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Kristin Axelsson och researcher Amanda Klippinge. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan nu. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin på tel: 076-000 18 89, eller Amanda på tel; 076-5259054 eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se eller amanda.klippinge@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Sökord: B2B, säljare, KAM, teamleader, Software as a Service, SaaS, IT SW, IT HW, tjänsteförsäljning, lösningsförsäljning, försäljning, försäljare, Göteborg, Stratsys, cloud, teamledare

Kontaktperson

Amanda Klippinge

Researcher
Göteborg
+46 (0)76 525 90 54

Kristin Axelsson

Head of Researchers & Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)76 000 18 89