Area Sales Manager Parts and Accessories till Yamaha Motors

OM TJÄNSTEN OCH DITT UPPDRAG:

I din roll som Area Sales Manager ansvarar du för all försäljning av originalreservdelar, tillbehör och olja via Yamahas återförsäljare. Detta är en ny tjänst och du blir den första säljaren i Scandinavien, vilket innebär att du tillsammans med din Division manager kommer sätta upp strategiska mål och planer på hur ni når framgång! Ditt uppdrag blir att att utveckla Yamahas försäljning genom kontinuerlig bearbetning och utveckling av befintliga återförsäljare med stort mandat för att nå de uppsatta målen. Du kommer även övervaka återförsäljarnas prestation i området och agera efter behov. Utöver detta ansvarar du för utbildningar i nya produkter, skapar kampanjer och deltar i övriga kundevenemang och mässor. Du sköter hela processen själv, från att besöka, bygga en businessplan samt planera och ha kontinuerlig kontakt med Yamahas återförsäljare. Du bearbetar huvudsakligen våra återförsäljare i Sverige men vid enstaka tillfällen även i Norge och Danmark. En del övernattningar förekommer i tjänsten.

Varför vill du arbeta på Yamaha Motors? Vi skapar Kando! Kando är ett japanskt ord för de känslor av djup tillfredsställelse som uppstår när vi träffar på något som känns extra värdefullt. Vi på Yamaha tror att Kando kan innebära produkter och service som överträffar kundens förväntningar. Det är en utmaning för oss att se till att alla våra produkter och vår service ger spänning, imponerar och verkligen rör vid kundens hjärta – vid första mötet och i framtiden.

OM DIG – Egenskaper & Erfarenheter:

  • Utpräglad säljare med tydlig strategisk och analytisk förmåga
  • Bra ekonomisk förståelse och starkt intresse för siffror
  • God förståelse/intresse för branschen och har arbetat lösningsförsäljning inom B2B i minst 5 år
  • Triggas av utmaningar och drivs av att utmana marknaden
  • Strukturerad, resultatdriven och har en stark vilja att lyckas
  • Handlingskraftig med stort engagemang för såväl sitt eget ansvarsområde som för helheten
  • Motorcykel körkort

MERITERANDE KOMPETENS

  • Erfarenhet från motorcykelbranschen

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova och researcher Olof Lindmark. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan nu! Intervjuer sker under vecka 18-20. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 076-000 18 10 eller Olof på tel: 073-961 30 04. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

OM YAMAHA MOTORS:

I nästan 60 år har Yamaha Motor genom kreativitet och entusiasm arbetat för att via våra produkter sprida glädje och förgylla fritiden för våra kunder. 

YME ansvarar för att samordna alla marknads- och säljaktiviteter kring alla Yamaha Motor produkter på den Europeiska marknaden, huvudsakligen: motorcyklar och mopeder, utbordare, vattenskotrar, terränghjulingar, snöskotrar, snöslungor, elverk och golfbilar.

Kontaktperson

Olof Lindmark

Kundansvarig Researcher
Stockholm
+46 (0)73 961 30 04

Shahnoza Ibragimova

Ansvarig Syd - Senior Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 000 18 10