Distriktsäljare till Kinnan

Kinnan fortsätter expandera och söker därför ytterligare en effektiv och service-minded Distriktsäljare som vill arbeta på ett bolag som ligger i framkant när det gäller utveckling och innovation.Vi vill inte enbart följa marknaden, vi vill driva den!

Kinnan AB har över 30 års erfarenhet i värme och kylbranschen! Vi är en del av Kinnan Gruppen, en av branschens starkaste aktörer med verksamhet i samtliga Nordiska länder som växer stadigt. Med ett rikstäckande nät av högt utbildade och auktoriserade, lokala installatörer erbjuder vi lösningar för värme och kyla och vi skapar ett bättre inomhusklimat för både privatpersoner och företag i hela Sverige. Nu söker vi fler duktiga affärsmän och affärskvinnor till vårt företag för fortsatt expansion.

I denna roll arbetar du som ansvarig för ditt distrikt med fokus på kyla och värme. Du arbetar både med värmepumpar och kommersiell värme/kyla. Dina huvuduppgifter består av att besöka och utveckla relationer och affärer med nya och befintliga kylinstallatörer, VVS-företag, husbyggare och ventilationsföretag. Du utvidgar och utvecklar ditt nätverk självständigt och du hjälper kunderna att bli framgångsrika. Vi ser därför att du som söker är van att bygga och bibehålla goda relationer, samtidigt som du både gillar och är van vid att hålla en hög aktivitets- och servicenivå.

Som Distriktsäljare kommer ingår du i vårt säljteam bestående av kompetenta och trevliga kollegor med stort kvalitetstänk och personligt engagemang. Du blir en del av ett öppet bolag med framåtanda och nära till skratt. Man utgår från hemmakontor och arbetar från Nyköping till Västervik. Du är också en del av ett Nordiskt säljteam och träffar ett par gånger per år säljare från Kinnan Norden på utvecklingskonferenser i syfte att utveckla Kinnans erbjudande.

VI ERBJUDER:

 • Möjligheten att arbeta med starka varumärken inom ett av de ledande företagen i Norden i kategorin värme/kyla.
 • Ett bolag som jobbar med ”örat mot marknaden” och kontinuerlig produktutveckling
 • Ett jobb i en kreativ miljö där personlig delaktighet och nya idéer värdesätts högt
 • Tillgång till ett befintligt nätverk och många kompetenta kollegor
 • Ett utvecklingsorienterat och ansvarsfullt jobb med frihet under ansvar
 • Fina utvecklingsmöjligheter för rätt person

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har erfarenhet från värme/kyl branschen.
 • Det är extra meriterande om du har kunskap av kommersiella kyla/värmelösningar och/eller luft/vatten baserade produkter.
 • Jobbar målstyrt och strukturerat utifrån de aktivitetsplaner du skapar
 • Är en effektiv relationsskapare med ett genuint intresse av att utveckla dina kunder
 • Är lika affärsorienterad och effektiv som du är lösningsorienterad och service-minded
 • är van att bygga upp och driva eget distrikt, det kan också vara ditt nästa steg i karriären
 • Har erfarenhet inom värme/kyla/ventilation

Är du någon som är passionerad och drivande i att möta och utveckla kunder? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helen på tel: 0723 02 82 51 eller via mail: helen.rubin@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”, salesonly, ”lediga säljjobb”, ”lediga säljtjänster” projekt, projektförsäljning, luftvärmepump, distriktssäljare, fältsäljare, 

Kontaktperson

Helen Rubin

Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)72 302 82 51