Distriktssäljare / Account manager

Vill du arbeta som varumärkesambassadör för produkter med hög kvalitet, banbrytande leveransprecision och som är tillverkad och utvecklad i Norden? Stala är på frammarsch i Sverige och vi växer snabbt. Potentialen är mycket stor och vi söker dig som är driven och självgående med entreprenöriella egenskaper. Brinner du för hög närvaro hos dina kunder där du får visa nyheter, utforma kampanjer, hålla produktdemonstrationer och utbildningar, samt medverka på mässor? Känner du igen dig så vill vi prata mer med dig!

OM STALA & ROLLEN

I rollen som distriktssäljare kommer du att ansvara för försäljningen av Stalas fantastiska produkter. Våra produkter är kända för sin fina kvalitet och vår välrenommerade leverans- och supportfunktion är omtyckt av kunderna. Vi håller vad vi lovar och gör alltid det lilla extra för våra kunder. Dina kunder är återförsäljare av våra produkter i region Syd (köksproducenter, återförsäljare och VVS-grossister) och då du kommer spendera mycket av din arbetstid ute hos kund bor du med fördel i södra Sverige; Göteborg och söderut.

Du kommer att via uppsökande kontakt bearbeta, utbilda och engagera dina kunder, samt stötta dem i deras försäljning. Rollen kräver att du som distriktssäljare tar ett stort eget ansvar och har en gedigen struktur i ditt dagliga arbete. En stor del av din arbetstid tillbringar du med kunderna där du via engagemang, service och kunskap visar på fördelarna med att samarbeta med oss på Stala. Du har en ”kavla-upp-ärmarna”-inställning där du arbetar upp ett slags partnerskap med kunden, för att bli en hjälpsam tillgång. Genom att dela med dig av din kunskap och utbilda återförsäljarna i våra produkter säkerställer vi att de representerar vårt varumärke på bästa sätt – och ökar därmed sin egen försäljning.

OM DIG

Vi söker dig som har jobbat med uppsökande försäljning i minst 3 år med goda resultat. Med god struktur planerar du din tid och har alltid stort fokus på kunden. Du brukar beskrivas som någon med hög energi och att som en person med ypperliga sociala färdigheter. Du är utåtriktad och tar med enkelhet kontakt med olika typer av människor. Affärsmässighet + hög aktivitet = positiv effekt och resultat, säger din goda kalkyleringsförmåga. Andra kvalitéer du besitter är lyhörd-, nyfiken- & pålitlighet.

Ett intresse av produktsortimentet kök har du förstås men erfarenhet från att ha jobbat med produkterna är inget krav, även om det är meriterande.

VI ERBJUDER

Frihet under ansvar är din paroll och du är van att arbeta självständigt mot resultat. Du får möjligheten att påverka ditt dagliga arbete och utveckla regionen du ansvarar för. Vi erbjuder dig en roll i vårt företag där vi har en stolt företagskultur med SISU-anda! Vi verkligen levererar kvalitet i allt vi gör och hoppas att du vill bidra till detta. Utöver detta erbjuder vi dig en konkurrenskraftig ersättningsmodell med mycket bra villkor.

OM STALA

Stala Oy är ett internationellt verksamt finskt familjeföretag som grundades 1972. Stala har valt strategi att vara inspirerande, växande och lönsamt företag. Stala växer speciellt på nordiska marknader som definieras i fokus i bolagets nya strategi. Produktportföljen och design är riktad till den nordiska marknaden, vi arbetar med övergripande kvalitet, leveranssäkerhet kombinerad med snabba leveranser, kundorientering med flexibilitet och starkt varumärke med bra människor är frågor som stöder Stalas positiva utveckling.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Peter Aronsson peter.aronsson@salesonly.se alt +4670-603 38 10 eller researcher Amanda Klippinge (amanda.klippinge@salesonly.se)
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord; Distriktssäljare, ÅF, AM, “Account Manager”, Säljare, Säljtjänst, kök, VVS, kundansvarig, Syd, Göteborg, försäljning, säljansvarig, regionansvarig

Kontaktperson

Peter Aronsson

Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)76 000 18 36