Säljansvarig/Head of SME till Stanley Security

STANLEY Security söker en Säljansvarig säljledare till ett nytt segment i en nysatsning avseende segmentet SME- Small Medium Enterprise. Vill du vara med och sätta Stanley på kartan bland små och medelstora företag i Sverige, driva upp en säljorganisation med hjälp av partners?

 

Du kommer att ha en mycket viktig roll i STANLEY Security Sveriges säljorganisation med ansvar för att bygga upp det nya segmentet, SME från scratch och vara med och sätta ditt avstamp i denna nysatsning. SME segmentet skall fokusera på företag upp till 50 anställda med tydliga paketeringar av STANLEYS produkter anpassat efter segmentet. I din roll som säljansvarig ledare skall du ansvara för att ta in samarbetspartners i form av säljbolag samt att hitta franschisepartners.

Nysatsningen av segmentet innebär att du är landsansvarig för detta segment i Sverige och rapporterar till den nordiska säljchefen samt till den svenska ledningsgruppen. Du kommer att ha kollegor i motsvarande roll i varje nordiskt land.

Du har inget lönesättande ansvar eller personal som direkt rapporterar till dig i detta startläge utan ansvaret ligger i att starta upp partners, driva säljet hos dem samt ett ansvar för SME i Sverige och att det segmentet växer i takt med uppsatta mål. Du är i högsta grad involverad i att driva processer internt för att skapa rätt förutsättningar att erbjuda våra kunder och partners rätt förutsättningar. Placering på vårt huvudkontor centralt beläget i Stockholm. I jobbet kan du räkna med ca 50 reser per år.

Du ansvarar för att etablera följande externa relationer med mål att utveckla och driva detta säljsegment för STANLLEY Security:

 ● Säljpartners ● Distributionsnätverk  ● Installationspartners ● Franchise partners

Vi erbjuder dig

 • En utvecklande tjänst i ett av världen största säkerhetsföretag med mandat att påverka
 • Mycket goda utvecklingsmöjligheter
 • En viktig och spännande tjänst i ett bolag som går extremt bra
 • Ett mycket positivt arbetsklimat
 • Bra anställningsvillkor och förmåner

Dina erfarenheter och egenskaper

 • Erfarenhet av BSB försäljning
 • Erfarenhet av liknande distrubutionsmodell och försäljning genom andra partners
 • Leda, coacha och följa upp dina partners
 • Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift
 • Kunskap om säkerhetssektorn eller närliggande bransch är meriterande
 • Akademisk utbildning eller motsvarande är meriterande

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Sara SJölund rekryteringskonsult Kim Alm. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på mail sara.sjolund@salesonly.se eller kim.alm@salesonly.se. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vi är en global säkerhetsleverantör och ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 55 000 anställda runt om i världen. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhetwww.stanleysecurity.se

Kontaktperson

Sara Sjölund

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17