Account Manager – IT & Friskvård

Vill du vara med och hjälpa företag och organisationer till bättre hälsa? Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter. ActiWay vill att fler medarbetare ska ta chansen till en friskare vardag. ActiWay har utvecklat ett framgångsrecept som underlättar för såväl arbetsgivaren som den enskilda arbetstagaren att nyttja hälsoförmåner gällande friskvårdsbidrag och hälsoförmåner.

ActiWay är i fortsatt tillväxt och behöver nu stärka upp med fler drivna Account Managers. Du kommer att ansvara för att bearbeta nya företagskunder, bygga pipeline och utveckla och underhålla dina kunder. Kunderna finns framförallt inom den privata sektorn men även inom den offentliga. Vår målgrupp är företag och organisationer som erbjuder hälsoförmåner för sina anställda. I din roll kommer du att ansvara för att skapa relationer med ledande befattningshavare, ofta HR-chefer eller Ekonomichefer. Som Account Manager är du väl insatt i ActiWays tjänster och har förståelse för vilket värde tjänsterna kan skapa för kundens företag och affär. Du har en god kommunikativ förmåga och arbetar på ett strukturerat sätt för att bearbeta din egen kundportfölj. 

För att vara framgångsrik hos oss på ActiWay krävs att du är en uthållig och hårt arbetande affärsman/kvinna. Du är prestigelös och en riktig lagspelare. Du är analytisk och drivande samt har en förmåga att knyta kontakt och skapa relationer hos kunderna. Du är lyhörd och konsultativ för att kunna förklara värdet för våra kunder. Du är tålmodig och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare som brinner för försäljning och att hjälpa andra. 

Vi söker dig som:

 • Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av lösningsförsäljning/systemförsäljning inom B2B
 • Har erfarenhet av driva hela säljprocessen
 • Självgående och god förmåga att strukturera och planera ditt arbete
 • Är van vid att arbeta med CRM-stöd och administrationen i säljprocessen
 • Du drivs av att göra skillnad och uppskattar hälsofrågor
 • Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund
 • Meriterande om du arbetat med Saas

 Vi erbjuder dig:

 • En självständig roll där du arbetar med frihet under ansvar
 • Arbete i ett företag med entreprenöriell känsla och snabbt till beslut
 • Ett bolag som satsar och vill växa med sina medarbetare
 • Fast grundlön med en rörlig del
 • Kollektivavtal med tillhörande bra förmåner

Har du det som krävs för att lyckas hos oss ser vi gärna din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på mail: sara.sjolund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

ActiWay är en digital hälsoportal som gör det enkelt för arbetsgivare att erbjuda och administrera hälsoförmåner till sina anställda. Med ActiWay sparar arbetsgivaren mycket tid och pengar och får en tydlig överblick över den allmänna hälsan på arbetsplatsen – som vi kan se ökar – efter ett införande av ActiWay. ActiWay är i ständig tillväxt sedan starten 2005. Idag har ActiWay drygt 300 kunder med över 250 000 användare och 7000 hälsoleverantörer är kopplade till portalen. På kontoret, som är beläget nära Odenplan i Stockholm, arbetar 16 personer som alla är med och bidrar till kontorets sällsynt trevliga stämning. Det finns ett tydligt ledarskap, trygga förmåner och med ActiWays ständiga tillväxt är utvecklingsmöjligheterna stora och arbetsuppgifterna varierande och utmanade. www.actiway.se 

 

Kontaktperson

Sara Sjölund

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17