Customer Success Manager – Key Account Manager

Vill du vara med och hjälpa företag och organisationer till bättre hälsa? Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter. ActiWay vill att fler medarbetare ska ta chansen till en friskare vardag. ActiWay har utvecklat ett framgångsrecept som underlättar för såväl arbetsgivaren som den enskilda arbetstagaren att nyttja hälsoförmåner gällande friskvårdsbidrag och hälsoförmåner.

ActiWay har de senaste åren vuxit kraftigt och har idag stora och välkända kunder inom både privat och offentlig sektor. ActiWay behöver nu tillsätta en ny typ av roll för att hantera dessa kunder på bästa sätt. Vi söker nu en Customer Success Manager med Key Account ansvar. Som CSM/KAM bygger du långsiktiga relationer med våra kunder och arbeta för att nyttjandegraden av ActiWays system får högsta värde för kunden. Ditt största fokus är att fortsätta bygga goda relationer och säkerställa att de kunder vi redan har är nöjda, samt att identifiera och utveckla merförsäljningsmöjligheter. Vår målgrupp är företag och organisationer som erbjuder hälsoförmåner för sina anställda. I din roll kommer du att ansvara för att skapa/utveckla relationerna med ledande befattningshavare, ofta HR-chefer eller Ekonomichefer hos våra befintliga kunder.

För att vara framgångsrik hos oss på ActiWay krävs att du är en uthållig och hårt arbetande affärsman/kvinna. Som person är du tävlingsinriktad och brinner för att göra affärer. Du är analytisk och drivande samt har en förmåga att knyta kontakt och skapa relationer hos kunderna. Du är lyhörd och konsultativ och kan förklara mervärdet för våra kunder. Du är tålmodig och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare som brinner för försäljning och att hjälpa andra. 

Vi söker dig som:

 • Erfarenhet av att träffa företagskunder och arbeta med kundvård
 • Projektledande stil och erfarenhet
 • Du har jobbat med HR chefer eller SaaS lösningar
 • Meriterande med systemförsäljning
 • God strukturförmåga och utmärkt excellkunskap
 • Gediget hälsointresse och drivs av att göra skillnad
 • Möjlighet att resa ca 1-2 dagar i veckan

 Vi erbjuder dig:

 • En självständig roll där du arbetar med frihet under ansvar
 • Arbete i ett företag med entreprenöriell känsla och snabbt till beslut
 • Ett bolag som satsar och vill växa med sina medarbetare
 • Fast grundlön med en rörlig del
 • Kollektivavtal med tillhörande bra förmåner

Har du det som krävs för att lyckas hos oss ser vi gärna din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på mail: sara.sjolund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

ActiWay är en digital hälsoportal som gör det enkelt för arbetsgivare att erbjuda och administrera hälsoförmåner till sina anställda. Med ActiWay sparar arbetsgivaren mycket tid och pengar och får en tydlig överblick över den allmänna hälsan på arbetsplatsen – som vi kan se ökar – efter ett införande av ActiWay. ActiWay är i ständig tillväxt sedan starten 2005. Idag har ActiWay drygt 300 kunder med över 250 000 användare och 7000 hälsoleverantörer är kopplade till portalen. På kontoret, som är beläget nära Odenplan i Stockholm, arbetar 16 personer som alla är med och bidrar till kontorets sällsynt trevliga stämning. Det finns ett tydligt ledarskap, trygga förmåner och med ActiWays ständiga tillväxt är utvecklingsmöjligheterna stora och arbetsuppgifterna varierande och utmanade. www.actiway.se

Kontaktperson

Sara Sjölund

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 17