Teknisk Säljare Aftermarket

Tycker du att innovation, kvalitet och mobilitet är spännande och någonting du drivs av? Då har vi ett gyllene tillfälle för dig, i en roll som säljare till eftermarknad hos oss på Eberspächer.

Vi arbetar med banbrytande teknik inom klimatsystem, avgasteknik och specialelektronik till fordonsindustrin samt förser eftermarknaden med originalutrustning. Med framtidens utveckling ligger vi steget före och står väl rustade inför de allt strängare utsläppsreglerna, den komplexa värmehanteringen i samband med eldrift och de allt högre krav som ställs på fordonselektroniken.

OM ROLLEN & VAD VI ERBJUDER

Vi inne i en tillväxtfas och tänker ta ett mer proaktivt tag om eftermarknaden på bussar! Därför söker vi dig som vi vara med och utveckla affärsområdet Eftermarknad genom att skapa nya kontakter men även med att stärka våra befintliga relationer.
Du kommer ha alla förutsättningar för att bedriva en rolig, spännande och teknisk försäljning. I vår svenska del av Eberspächer, som är ett internationellt bolag med huvudkontor i Tyskland, kommer bli en viktig nyckelperson.

Vi erbjuder dig en självständig och utmanande roll där du får arbeta med ett välkänt varumärke. Du får ett affärsområdesansvar mot eftermarknad och får själv utveckla affärerna. Vi jobbar hårt för att upprätthålla vår arbetsplats som en plats där man har roligt på jobbet, varför vi tror att du vill bidra till detta med din positivitet och humor. Hos oss arbetar du med en långsiktighet, förtroende och en riktig lag-atmosfär!

OM DIG

För att nå framgång och och skapa goda affärsmöjligheter och tillväxt tillbringar du mycket tid ute hos kunderna, där du bygger relationer över flera skandinaviska länder. Nyckeln till framgång är att arbeta brett från mindre aktörer till större kedjor, vilket innebär att dina kunder är allt ifrån lokala verkstäder till inköpsavdelningar på större kunders huvudkontor.

Vi söker dig som har:

  • kommer från fordonsbranschen, gärna med nätverk inom buss
  • har arbetat med service eller teknisk service, kanske som: teknisk säljare
  • har haft kundrelationer med större grossister eller återförsäljare
  • ett härlig driv, initiativtagande och som är självgående med vana att planera din egen vardag
  • möjlighet och vilja att resa i tjänsten

Det här är tjänsten för dig som vill arbeta med affärer samtidigt som man äger sin egen tid och planerar dagarna som man anser är effektivt.

Är du personen vi söker? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Peter Aronsson. Har du frågor kring tjänsten går det bra att nå Kristian på peter.aronsson@salesonly.se eller på 070-603 38 10.

Eberspächer AB är ett tyskt, familjeägt dotterbolag till J. Eberspächer, Esslingen, och ansvarar för marknadsföring, försäljning och teknisk support av fordonsvärmare och båtvärmare i Sverige, Norge och Danmark. Eberspächer räknas globalt till de ledande systemutvecklarna och leverantörerna för fordonsvärmare, emissionsrening och klimatsystem. I Sverige har företaget ca 40 anställda och huvudkontoret är placerat i Trollhättan. I Trollhättan finns även företagets lager och utbildningscentrum. Säljkontor och teknisk support är placerade i Nacka i Stockholm och har idag 6 anställda. Eberspächer har 5000 auktoriserade serviceställen världen över, varav ca 200 i Sverige.

Sökord: Teknisk försäljning, värme, kyla, resande säljare, Account Manager, Automotiv, Thermoprodukter, bussar, stadsbuss, turistbuss, eftermarknad, aftermaket

Kontaktperson

Peter Aronsson

Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)76 000 18 36